My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Aflyst Fårup Cup for U10 pigerne blev til en tur i Fårup Sommerland

Den 21. maj skulle U10 pigerne have været til Fårup Cup. Men pga. manglende tilmeldinger blev Fårup Cup aflyst. Hvad gør man så, når pigerne havde glædet sig helt vildt?

Man tager da i Fårup Sommerland. Så derfor drog 49 fodboldspillere, søskende, forældre og trænere til Fårup Sommerland. Efter fælles morgenkaffe gik turen ud i Sommerlandet. Vi samlede tropperne igen til frokost og derefter fortsatte vi legen frem til lukketid.

En fantastisk hyggelig og varm (heldigvis) forårsdag i skønt selskab med glade, fnisende og sjove piger, som havde en skøn oplevelse sammen. Vi er sikre på, at en sådan dag, hvor det sociale sammenhold har været i højsædet, sagtens vil kunne overføres til fodboldbanen. Ikke mindst for pigerne, men også for forældrene. 

U10 pigerne er kendetegnet ved, at være en ret stor flok piger, ca 30 sprudlende 9-10 årige tøser, som går til den til træning og kamp. Hvis man tror de trækker sig i en tackling eller stopper op i en kamp for at plukke blomster... så tager man gruelig fejl. Der bliver fightet, sparket igennem, kæmpet hårdt og det koster blod, sved og tårer... og de elsker det.

U10 Piger årg. 2007 -2008

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk