My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Aftenkamp i Pandrup - F.f.I. møder Jetsmark

Her eksemplificeret ved Frederik Klarskov og Jesper Gasberg, så kræver det hårdt arbejde hvis der skal tre point på kontoen mod Jetsmark // Foto: Anette Gasberg

12. april 2018

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Efter to ´hjemmekampe´ i træk skal De Røde Bavianer i kamp på fremmed græs. Lørdag ved aftenmadstid gæster F.f.I.´erne kunstgræsset i Pandrup hvor Jetsmark tager imod. Kampene mod Jetsmark plejer at være dramatiske. 

I andet hug lykkedes det F.f.I.´s førstehold at få tre point på kontoen, da Sulsted blev besejret 4-1 på en ganske fornuftig Bane 10 på Park Empire. Christian Kærsgaards tropper lagde stærkt fra land, og fik ret beset allerede lukket kampen midtvejs i første halvleg, hvor Jeppe Birklykke (2) og Frederik Guldager gjorde det onde ved de blåklædte gæster. Jeppe Birklykke fik sit noteret sig sit andet hattrick i den rød/sorte trøje, men derudover var anden halvleg ret beset på cruise control. Havde de unge frederikshaverne holdt tempo i mere end 60 minutter, så kunne det sagtens være endt med en større sejr, men langt hen ad vejen var der mange gode takter.

Nu skal vi ikke forklejne Sulsted, men der venter med al sandsynlighed en noget større opgave lørdag aften. F.f.I.-mandskabet er tilbage på kunstgræs og her gælder det en vigtig kamp, til trods for at vi stadig er i turneringens indledende fase. Vigtig fordi at målet bestemt er at holde sig inde for de sjove pladser, og med en stærk sæsonstart fra RKG, så handler det om at holde trit med dem i toppen inden det indbyrdes møde på Empire Stadium næste lørdag. 

Jetsmark kan vise sig at blive en vanskelig modstander. Det har de grønblusede fra Pandrup for vane at være, og i særdeleshed i Jetsmarks egen hule. F.f.I. har aldrig vundet mod Jetsmarks Serie 1-mandskab på udebane, om end det notorisk er tætte men samtidigt også dramatiske kampe med god fight og mange spøjse situationer. I særdeleshed i mødet i Pandrup i august sidste år, hvor det blev 1-1 på nogle højst mærkværdige og omdiskuterede mål i begge lejre. Kærsgaards Kanoner hentede sin første sejr nogensinde mod Jammerbugt FC´s divisionsreserver, og dette med manér: På Park Empire i oktober i fjor sejrede F.f.I. med hele 8-0 efter vel nok efterårets bedste præstation. Ved den lejlighed blev det til et hattrick fra Mads Møller, mens også Daniel Overlade, Jeppe Birklykke, Kasper Sørensen og Tobias Wiis kom på tavlen.

Lad det være sagt med det samme: Klubbens skribent forudser en noget tættere kamp denne gang, og det skal nok blive dramatisk som altid. På trods af det lidt sene kamptidspunkt, så håber vi på at I tager turen til Pandrup for at støtte de rød/sorte. Vel mødt!

Serie 1 - 3. spillerunde
Jetsmark IF - F.f.I.
Lørdag den 14. april kl. 17:10
Sparekassen Vendsyssel Arena, Pandrup - Kunstgræsbane

Dommertrio: Alen Fific - Andreas Gravers Klitgaard og Adi Hadzikadunic

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk