My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Arbejdssejr i premieren

Mads Møller - her med ryggen til  - blev matchvinder med sit mål fem minutter før tid // Arkivfoto: Anette Gasberg

8. april 2017

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Svære bane- og vindforhold gjorde det svært for F.f.I. i premieren ude mod HI. F.f.I. var bagud 0-1 i pausen, men viste god moral og sikrede sig en sejr på 2-1 takket være debutmål af Daniel Overlade samt en sen scoring af Mads Møller.

Der var comeback i F.f.I.-trøjen til Nikolaj Stisen, men der var hele fire debutanter til dagens kamp i form af brødrene Tobias og Daniel Overlade, samt Duncan Wamala og Sumaidi Uria. Herfra skal der lyde et stort tillykke til alle fire, der alle gjorde en ganske god figur. 

På en - skal vi sige det mildt - knoldet træningsbane på Landlyst var det sandt for dyden ikke de letteste forhold at spille under. De, i dagens anledning, blå- og hvidklædte F.f.I.´erne havde det gennem første halvleg overordentligt svært, primært på grund af massiv modvind. HI-mandskabet var dygtige til at udnytte vindforholdene til sin fordel, og kunne midtvejs i halvlegen bringe sig foran 1-0, da Thomas Andersen fandt Benjamin Marcus Nielsen i højre side, og så kunne han uden tøven udplacere Lasse Fjordbak i frederikshavner-buret. 

Debutanten Daniel Overlade, F.f.I.´s bedste på dagen, havde i løbet af halvlegen et par gode muligheder - herunder et frisparksforsøg - for at bringe balance i regnskabet, men desværre manglende den sidste skarphed, og dermed kunne Christian Kærsgaard og Michael Jakobsens tropper gå til pause bagud med 0-1.

Som følge af sidebyttet havde F.f.I. nu fordel af medvinden, og det medførte kort inde i halvlegen en formationsændring til 3-4-3, og dermed en offensiv satsning. HI havde ti minutter efter pause en gigantisk mulighed for at gøre det til 2-0, men en HI´er tæskede læderet over mål. Frederikshavner-mandskabet satte sig som halvlegen skred frem tungt på opgøret, og navnlig Daniel Overlade var en stor kilde til uro, hvilket også medførte et par store chancer, blandt andet et stolpeskud efter en god aflevering.

F.f.I. fik med godt tyve minutter igen udlignet i en situation hvor udtrykket "som brødre vi deler" i den grad blev vakt til live. Således var det Tobias Overlade der med en knivskarp aflevering fandt brormand Daniel, der koldblodigt udplacerede Martin Rusborg Christensen i HI-målet. Daniel Overlade var som nævnt ganske giftig, og skabte mange store chancer, og det blev såmænd både til et forsøg på såvel stolpen som overlæggeren. 

Med den offensive satsning kørte F.f.I. på med stor fight og moral, og det gav bonus seks minutter før tid, da Nikolaj Stisens indkast blev snittet videre af Daniel "D" Overlade. I det bagerste området af feltet dukkede Mads Møller op, og så var gæsterne oppe med 2-1. Kærsgaard og Jakobsens tropper kørte efterfølgende sejren de tre point i hus, og på en vanskelig dag hvor spillede ikke kørte, er det nu meget rart at kunne sætte tre point på kontoen i premieren, og så på en svær udebane. 

Tre point blev det også til for Serie 4-mandskabet, der på udebane slog IF Skjold Sæby med hele 4-0. Dermed har andetholdet med to sejre i samme antal kampe fået en fremragende start på foråret 2017. På Fodboldvej led U19-drengene sæsonens første nederlag, da Gug Boldklub kunne rejse hjem med en sejr på 2-0 - det har dog været en godkendt sæsonstart for Peter Jørgensens tropper. Næste kamp for Serie 2 bliver Skærtorsdag mod en af topbejlerne fra Østervrå. Opgøret i Nordjyske Bank Ligaen, med alt hvad der dertil høres af interessante tiltag, spilles naturligvis på Empire Stadium, hvor der er kampstart kl. 13:00. Samme sted spiller Serie 4 mod Dybvad, med kick-off klokken 15:00. 

Kampinfo: Hjørring IF (lIl) - F.f.I. 1-2 (1-0)

Mål: 1-0 Benjamin Marcus Nielsen (24.), 1-1 Daniel Overlade (67.), 2-1 Mads Møller (85.)

10 minutters udvisninger: Hjørring IF (lll): Rasmus Nørgaard Nielsen (86.) // F.f.I.: Nikolaj Stisen (67.)

Udvisninger: 
Ingen

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-1-1): Lasse Fjordbak - Jesper Gasberg (78: Mads Møller genindskiftet), Tobias Overlade, Nikolaj Stisen, Casper Holm - Mads Møller (49: Duncan Wamala), Frederik Klarskov (c), Tobias Wiis, Jeppe Birklykke - Casper Bille (78: Sumaidi Uria) - Daniel Overlade 

Tilskuere:
 75

Dommertrio: Nikolaj Gajhede - Martin Lyngberg og Ole Lyng

Kampens spiller:
 Daniel Overlade med 7 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk