My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Betragtninger fra en weekend i Vrå

Endnu en gang kan F.f.I.’erne se tilbage på en weekend med fine rammer, da dette års træningslejr søndag blev afsluttet. Trods kampmæssige udfordringer, blev det dog et succesfuldt arrangement.  Fredag

Der var ”ankomst” til Idrætscenter Vendsyssel fredag klokken 17:30. Her var første punkt på dagsordenen uddeling af nøglekort og i den forbindelse indlogering på værelserne. Næste agenda var aftensmaden bestående af lasagne, flutes og salat. Denne menu skulle være grundlaget for aftenens taktiske træning hvor omkring 35 F.f.I.’erne var på kunstgræs. Aftenens fodboldmæssige punktum var et spillermøde hvor der blandt andet var fokus på målsætninger for sæsonen. Herefter var der frit slag i forhold til sociale tiltag: Nogle så lidt fodbold, andre afholdt en form for LAN-party. Bordtennisbordet var også rullet ud til flere intense kampe - ja selv en nordjysk udgave af Åndernes Magt i fjernsynet fik selskab af fredagssnolderen. For da slet ikke at tale om midtnatssqaush og styrketræning. Der var i sandhed mange måder at skyde weekenden i gang på- 

Lørdag
Allerede klokken 7:45 lød kirkeklokkerne (i hvert fals på undertegnedes alarm og således til stor frustration på værelse nummer 9, hvor skribenten residerede) og så stod den ellers på det klassiske danske morgenbord. Ikke alle så lige friske ud, men den værste træthed forsvandt i martskulden da trænerne Jakob Borup, Jan Wrensted og Michael Jakobsen fløjtede op til træning klokken 9:00 - i hvert fald for Trup 1. Igen var der fokus på de taktiske dispositioner og generelt var der en god energi trods tidspunktet og vejret for den sags skyld også. Trup 2 og U19 afløste Trup 1, inden alle mand blev genforenet til en solid frokost.
Serie 1 skulle have mødt Skibsby-Højene, men her blev det til et afbud fredag aften. U19’s møde med Brønderslevs ditto blev heller ikke til noget og så var gode råd dyre. Heldigvis blev der fundet en fin løsning: Det blev til kombineret Serie 1/U19 1-møde med det ålborgensiske Serie 2-hold St. Restrup, der normalt har den tidligere F.f.I.’er Lars Rafn Jensen i folden. Han var dog ikke med denne lørdag grundet arbejde. U19 2/Serie 3 mødte Flauenskjold. Med to kampe, lykkedes det alle at spille 60 minutter - mere om det senere.
Jakob Borups mandskab lagde ud mod St. Restrup i et fint tempo og kunne bringe sig i front med 1-0, da Mads Møller afsluttede sit raid i højre side med at finde Frederik Klarskov, som i sidste ende hamrede læderet i kassen. St. Restrup fik udlignet midtvejs i halvlegen, men F.f.I’erne leverede ret beset opstartens bedste halvleg og efter en halv times spil fandt Frederik Klarskov Mads Møller, der i første omgang bliver tacklet i feltet. Jeppe Birklykke er dog hurtigt over returen og bringer F.f.I. foran 2-1. Birklykke gjorde det også til 3-1, da han udnyttede en stor misforståelse i de bagerste St. Restrup-geledder. 3-1 holdt indtil der skulle foretages en masseudskiftning efter 60 minutter. U19 kom herefter i ilden i den sidste halve time samt de første 30 minutter af Flauenskjold-kampen. St. Restrup fik reduceret til 2-3 kort før tid - en stilling der holdt hjem.
Næste test for U19/Serie 3 var nedrykkeren fra Flauenskjold. F.f.I. bragte sig foran 1-0 på et mål af Christian Madsen, men Flauenskjold viste sig at være for stærke og endte med at sejre helt fortjent med 4-1. Undervejs i kamp to havde sludsneen taget til, så dermed var et varmt bad tiltrængt.

Holdopstilling indtil det 60. minut: Thomas Kirk - Manzour Doctar (30: Villy Olsen), Jesper Gasberg, Cato Kristensen, Marcus Grønning - Tobias Wiis, Frederik Guldager (c), Frederik Lysegaard, Jeppe Birklykke - Frederik Klarskov - Mads Møller.

Holdopstilling i den resterende del af kampen indtil 30. minut af næste kamp: 
Thomas Kirk (afløst af Lasse Fjordbak) - Andreas Koop, Benjamin Kristensen, Villy Olsen, Casper Holm - Jeppe Jørgensen, Jeppe Mikkelsen, Casper Larsen, Jeppe Drejer - Christian Madsen - Magnus Grøn.

Holdopstilling i den resterende del af kampen: 
Lasse Fjordbak - Jacob Skaarup, Magnus Lysegaard, Mads Færch, Marco Bendixen - Faruk Ismeil, Anders Skov, Andreas Vestergaard, Christian Vadsager - Jonas Frederiksen - Mads Østerballe. 
Ventetiden til aftensmaden for i særdelehed Trup 1 blev fordrevet med en omgang dart i TV’et samt kampen melllem Chelsea og Stoke eller Real Madrid mod Celta Vigo, hvor Cristiano Ronaldo efter signende skulle være i hopla. Da alle havde været i aktion stod på den på (lørdags)kylling med forskellige former for salat, kartofler og brød. Ganske velsmagende og igen, igen blev man ”treated” på Idrætscenter Vendsyssel. 
Efter maden stod den igen på socialt samvær og igen var der tysk og engelsk fodbold, sqaush, computerspil og ren skær afslapning rundt omkring på værelserne. Holdlederne Claus Madsen og Bo Lysegaard havde i øvrigt en ret interessant dyst i sqaush - om ikke andet blev der gået til vaflerne. 
Lørdagen blev afsluttet med lidt ”roomcrawl” hos hinanden, inden man trak sig tilbage. Lørdagen blev for Værelse 9 afsluttet med en prank på Casper Larsen - noget som andre praktiserede i stor stil. Godnat!

Søndag
Lidt indledede oprydning, herefter morgenmad klokken 8:15, træning på den snedækket kunstgræsbane og dernæst mere oprydning. Da de fleste værelser var til rent faktisk at gå inde på igen, stod den på et sidste solidt måltid inden der blev sagt farvel og tak for denne gang. Endnu en skøn weekend blev tilbragt i selskab med gutterne.

Foto: Flemming Guldager

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk