My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Bittert nederlag på Jerslev Stadion

Det var en flok skuffede F.f.I,.'ere der forlod Jerslev Stadion // Foto: Anette Gasberg

28. august 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

De rød/sorte kom foran, men værterne fra Jerslev/Sterup fik vendt tingene på hovedet i et opgør hvor F.f.I. manglede den sidste skarphed. Frederik Guldager reducerede i slutfasen med en regulær kongekasse.

Det var en helt igennem frisk udlægning på søndagens topopgør. Allerede indledningvis i opgøret var der et par gode muligheder til begge mandskaber. F.f.I.-mandskabet tog dog teten efter syv minutter, da Frederik Klarskov efter et langt raid på højrekanten, smækkede bolden ind til Jeppe Birklykke, der på bagerste stang kunne banke F.f.I. foran med 1-0. 

Gæsterne slap dog initiativet og det blev udslagsgivende godt ti minutter efter føringsmålet. Et boldtab på banens midte blev dyrt og efter et par tilfældigheder i feltet kunne Duncan Samuel Wamela sætte udligningen i kassen. Yderligere ti minutter henne i opgøret var Mads Møller tæt på i forbindelse med et indirekte frispark, men Jerslev/Sterup-keeper Troels Aaen leverede en storartet redning på trods af, at han havde svært ved at se bolden blandt venner og fjender. Efterfølgende gav frederikshavner-mandskabet det gulblusede hjemmeholdet for meget plads, hvilket førte til at Jerslev kort før pausen kunne bringe sig foran 2-1. Igen var Duncan Wamela på pletten, da han udnyttede endnu et boldtab. 2-1-føringen til Jerslev-mandskabet holdt til pause. 

Jakob Borups drenge kom bedre ud til pausen og satte sig også på begivenhederne, dog uden for alvor at slå kapital af spilovertaget. Dertil manglede den sidste skarpehed for meget trods lovende tendenser i opgøret. Hjemmeholdet kom kun frem til sporadiske chancer i anden havleg, men fik dog med tyve minutter tilbage af opgøret tilkendt et straffespark. Casper Holm var uheldig med at skvatte på den regnvåde bane, og dommer Troels Christensen vurderede at Holm tog hånden til hjælp. Forsøget fra elleve meters afstand tog Duncan Wamela sig sikkert af, og så kunne han kalde sig hattrickhelt.

F.f.I. fik samlet sig op og dominerede ganske markant i slutfasen. Med fem minutter igen var Tobias Wiis uhyre tæt på. Et frispark blev i første omgang pareret i muren, og deraf gik keeper Aaen til den modsatte side. Wiis forsøgte at sætte bolden ind i det tomme mål, men Aaen nåede i samarbejde med en forsvarsspiller tilbage og leverede en fremragende redning. Jerslev/Sterup-keeperen kunne dog ikke stille noget op et par minutter senere, da Frederik Guldager med et dommedagshug af en anden verden kanonerede læderet op i det korte hjørne fra små tyve minutters afstand. Fantastisk, vanvittigt mål af F.f.I.´s stærke midtbanemand. Det må givetvis stå for egen regning, men undertegnet tillader stadig at postulere, at Guldager aldrig tidligere har ramt en bold så godt. Med reduceringen i hus forsøgte de unge frederikshavnere at fremtvinge en udligning. Det blev også et til fornuftigt pres, men det var kun lige ved og næsten og dermed endte det med endnu et nederlag på udebane. Dermed to nederlag i træk på fremmed græs, og med det in mente ligger i en placering i den absolutte top et stykke væk, men turneringen er - heldigvis - forholdsvis ung. 

Næste opgave for F.f.I. er på lørdag den 3. september mod Hjørring AIK Frem. Opgøret på Empire Stadium er med kick-off klokken 14:00. Kom så, gutter!

Kampinfo: Jerslev/Sterup IF - F.f.I. 3-2 (2-1)

Mål: 0-1 Jeppe Birklykke (7.), 1-1, 2-1, 3-1 (19., 41., 71./str.) Duncan Wamela, 3-2 Frederik Guldager (83.)

10 minutters udvisninger: Jerslev/Sterup IF: Ingen // F.f.I.: Marcus Grønning (61.), Frederik Guldager (88.)

Udvisninger:
 Ingen 

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): Kenneth Isaksen - Casper Holm, Cato Kristensen, Jesper Gasberg (74: Villy Olsen) - Frederik Klarskov (46: Tobias Wiis), Frederik Guldager, Frederik Lysegaard, Jeppe Birklykke - Mads Møller, Marcus Grønning (75: Casper Larsen)

Tilskuere:
 100

Dommertrio: Troels Christensen - Per Værens og Andreas Rosander Andersen

Kampens spiller:
 Jeppe Birklykke og Casper Holm (begge med 4 stemmer)

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk