My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

The boys are back in town!

23. april 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Tre point er kravet, når de rød/sorte vender tilbage på Empire Stadium til søndagens bunddyst mod Sulsted. Der skal i den grad en mandfolkeindsats til blandt Jakob Borups
tropper, såfremt de tre point skal i land.

Sidste weekends nederlag på Hornevej mod AaB lignede langt ad vejen forårets første to kampe. Det var en første halvleg, hvor F.f.I.'erne i den grad havde svært ved at finde melodien og generelt var det småt med chancerne. AaB'erne kunne gå til pause foran 2-0 i kølvandet på uopmærksomhed i de bagerste geledder. De sidste 45 minutter derimod, blev noget bedre og mod slutningen fik de blå/hvid-klædte frederikshavnerne også skabt nogle gode muligheder. Heriblandt et brændt straffespark, inden Jeppe Birklykke i slutfasen kunne score F.f.I.'s første forårstræffer.

Med endnu et nederlag, venter der så søndag eftermiddag en regulær bundgyser mod Sulsted, der i fem kampe - to mere end F.f.I. - har samlet fire point. De to seneste kampe for de blåblusede er begge endt med nederlag. 0-3 i Løgstør og senest et midtugenederlag på 1-2 i Skagen. Forinden sejrede Jan Steffensens tropper med 4-1 over AaB efter en helt igennem solid præstation af hjemmeholdet. Det var hvad undertegnede kunne notere sig denne lørdag på Sulsted Stadion.

I efteråret mødtes F.f.I. og Sulsted to gange, og det med vidt forskellige udfald: På Empire Stadium i august blev det til en frederikshavnsk 2-0-sejr takket være mål af Marcus "Grille" Grønning og Mads Møller. Sulsted tog dog revanche i oktober og sejrede med 3-0 i egen hule. Kuriøst nok så faldt to af hjemmeholdets mål i kølvandet på for korte tilbagelægninger. Der venter i den grad en interessant og særdeles vigtig kamp for begge mandskaber denne søndag på Empire Stadium.
 
Kom så, gutter!

Serie 1 - 4. spillerunde
F.f.I. - Sulsted IF
Søndag den 24. april kl. 13:30
Empire Stadium

Dommertrio:
Torben Clausen - Christian Christiansen og Michael Karstenskov

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk