My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Cup No.1 skaber milionomsætning i Frederikshavn

Det er velkendt, at store sportsbegivenheder er Big Business, men det er ikke kun VM og OL, som afføder en betydelig turismeomsætning. Fodboldturneringen Cup No.1 i Frederikshavn skaber hvert år i uge 28 en omsætning på 29,7 millioner kroner. 

Hjørring Kommune har i samarbejde med VisitDenmark foretaget en måling af den turisme-økonomiske effekt af fodboldturneringen Dana Cup i Hjørring. Den viser en turismeomsætning på 179 millioner kroner, som også kommer Frederikshavn Kommunes turisterhverv til gode, da flere af deltagerne vælger at overnatte her.

I Frederikshavn er turistdirektør René Zeeberg da heller ikke i tvivl om, at sportsbegivenheder spiller en væsentlig rolle for omsætningen i Frederikshavns Kommune: 

- Vi kan konstatere, at VM i kvindehåndbold skabte en betydelig meromsætning i turisterhvervet i december, ligesom det netop afviklede Rødspætte Cup med mere end 5000 glade gæster både har bidraget til ekstra liv i byen og øget omsætning på overnatningssteder og restauranter. Også Frederikshavns egen fodboldturnering Cup. No.1 skaber hvert år en betydelig omsætning, mener René Zeeberg. læs hele artiklen her

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk