My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

De positive takter skal følges op

Arkivfoto: Flemming Guldager

2. juni 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen


Med sidste fredags forløsende sejr i chanceorgiet mod AaB, skal F.f.I.'erne følge op i tredjesidste spillerunde på udebane mod Sulsted. Opskriften er klar: Der skal yderligere tre point på kontoen.

Ganske vist har F.f.I.'ernes resulater på fremmed græs ikke været noget at juble over. Den sløje udebanestatistik skal Jakob Borups tropper i den grad gøre op med, når der lørdag eftermiddag aflægges visit på Sulsted Stadion. Tre point er målet. Intet andet tæller.

Efter en lang periode med pauvre resultater kom forløsningen endelig i sidste fredags kamp under solrige rammer. Kort før pausen bragte AaB sig foran 1-0, men frederikshavnerne viste dog god moral og sejrede med 2-1 takket være fuldtræffere af Jesper Gasberg og Mads Møller. At det blot blev ved 2-1 var lidt af et mirakel. F.f.I. havde i særdeleshed store chancer, mens også en velspillende Kenneth Isaksen i F.f.I.-målet blev testet. Jo, der var så sandelig gang i den den. Nok var cifrene efter slutfløjtet misvisende, men F.f.I.'erne må siges at være den fortjente sejrherre. Hvis man da kan bruge udtrykkene fortjent og ufortjent i fodbold.

Med en vis optimisme går de rød/sorte ind til forårets tredjesidste spillerunde med en alt-eller-intet-kamp på Sulsted Stadion. Det var netop mod Sulsted i april, at forårets første sejr kom i hus. Borups drenge sejrede 3-1. Casper Larsen var på pletten to gange, inden gæsterne fik reduceret. I overtiden slog Magnus Grøn en forholdsvis sikker sejr fast.

Sulsted-mandskabet kan heller ikke sige sig fri for at være truet af nedrykning. Efter en relativ god periode, heriblandt med en sejr over Løgstør, har Sulsted ikke vundet i tre kampe og tirsdag blev det også til et 0-2-nederlag i egen hule mod et stærkt Jetsmark-mandskab. F.f.I.'erne har i øvrigt revanche til gode i forhold til seneste møde i Sulsted. I oktober i fjor sejrede værterne med 3-0 i en kamp hvor to af målene kom i forbindelse med for korte tilbagelægninger.

Med opgørets betydning for begge mandskaber, venter der en yderst interessant kamp med en vis potientiale for fight frem for poleret fodbold. Det må vi frederikshavner-mandskabet således tage del i, ellers bliver det mere end svært.

Med den rette vilje kommer man langt. Kom så, gutter!

Af andre relevante nyheder, skal det med at F.f.I. har trukket IF Skjold Sæby i DBU Pokalen efter skrivebordsejren mod Østervrå. Med rollen som lavest rangeret, har F.f.I.'erne fordel af hjemmebane. Opgøret spilles tirsdag den 7. juni og der er kampstart på Empire Stadium klokken 19:00.

Serie 1 - 12. spillerunde
Sulsted IF - F.f.I.
Lørdag den 4. juni kl. 13:30
Sulsted Stadion

Dommertrio:
Jonas Manøe - Bo G. Mortensen og Magnus Møller Elkjær

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk