My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

De rød/sorte skal op på den store klinge mod Vrå

Borups tropper skal løfte niveauet, hvis der skal tre point på kontoen mod Vrå // Foto: Anette Gasberg

21. september 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

De to nederlag på udebane mod henholdsvis HI og Skagen har gjort ondt på F.f.I.´erne. Oprykningsstriden synes at være langt væk, men ikke desto mindre så skal tre point på kontoen i fredagsbraget mod Vrå.

Det synes at ligne en overkommelig opgave for Jakob Borups tropper når prügelknaben Vrå bydes velkommen på Empire Stadium. Nok har Vrå efter genoprykningen til Serie 2 ikke haft den sæsonstart de havde forventet, og er uden point efter otte kampe. A piece of cacke lyder det umiddelbart om for frederikhavner-mandskabet, men det er på ingen mulig en let opgave at møde et såret dyr og før eller siden så må Vrå-mandskabet, der dog på det seneste har inkasseret mindre og mindre nederlag hvad angår cifrene. Måske et tegn på, at der er bedre tider på vej på Idrætcenter Vendsyssel.

Når det er sagt, så er det ganske enkelt en kamp som F.f.I. skal vinde. Selvtilliden skal tankes op efter to bovlamme optrædner og nul mål og to nederlag på fremmed græs. Heldigvis er De Røde Bavianer noget bedre kørende på hjemmebane hvor det indtil videre er blevet til lutter sejre og som bekendt en noget mere solid målscore end den der er opbygget på diverse udebaner rundt om i Vendsyssel. Nu er det ganske enkelt tid til igen at komme på tavlen. Det skal simpelthen være på fredag, ellers tør skribenten godt at kalde oprykningsmulighederne for game over, hvis det da ikke på forhånd så mere end overordentligt svært ud.

F.f.I.-mandskabet har dog statistikken på sin side. Siden 2014, hvor Vrå rykkede op i Serie 1, har F.f.I. hentet fem sejre i samme antal kampe mod Vrå. Senest i august fik de rød/sorte sin hidtil eneste udesejr i efteråret, da det blev til en 2-0-sejr i regnvejret. Kaptajn Jack Vejle, der i øvrigt ofte scorer i kampe mod Vrå, og Frederik Guldager nettede ved den lejlighed. 

Kom så, gutter!

Serie 2 - 9. spillerunde
F.f.I.  - Vrå/Børglum
Fredag den 23. septemper kl. 19:00
Empire Stadium

Dommertrio: John Strandskov - Søren Hjortholm og Anders Bruun 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk