My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Dem møder vi i foråret - del 1

Jakob Borup giver instrukser til sine spillere forud for en træningsøvelse. Inden længe går det løs i turneringsregi // Foto: Flemming Guldager

23. marts 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Om kort tid skydes fodboldåret 2016 for alvor i gang, når F.f.I. tager imod Løgstør 2. påskedag. Inden da følger en tretrinsraket af en optaktsserie hvor F.f.I.'ernes syv modstandere får et par ord med på vejen.

I denne første del af optaktsserien ser vi frem imod kampene mod en oprykker, en gammel kending samt en modstander F.f.I. har været i pulje med i de to seneste halvsæsoner.

JETSMARK IF


Jetsmark IF, Jammerbugt FC’s divisionsreserver, er oprykkere til Serie 1 efter at have tilbragt tre halvsæsoner i Serie 2. F.f.I.’erne mødte senest de grønblusede fra Pandrup i foråret 2014 efter Jetsmark var rykket ned fra Jyllandsserien. Det blev til endnu en nedrykning i juni 2014, men Jetsmark indledte dog foråret for to år siden med at vinde 1-0 på Empire Stadium, mens det omvendte opgør endte 0-0 i en kamp hvor hjemmeholdet sad på langt størstedelen af spil og chancer. Frederikshavnerne sled dog godt for tingene i det der skulle blive startskuddet mod endnu en redning i Serie 1 for de rød/sort-blusede.

Kampe i foråret 2016:
Hjemmebane: Torsdag den 28. april kl. 19:00 | Udebane: Fredag den 20. maj kl. 18:30

Cheftræner:
Henrik Steffensen 

Hjemmebane:
Sparekassen Vendsyssel Arena (Jetsmark Stadion) - Bredgade 140, 9490 Pandrup

Placering i efteråret 2015:
Nummer 1 (29 point) i Serie 2, pulje 12 - Oprykker

Sådan gik det sidst:
17. maj 2014: Jetsmark IF - F.f.I. 0-0 (0-0)

Spilledragt:
Hjemmebane: Grøn trøje / Hvide shorts / Grønne strømper  | Udebane: Hvid trøje / Hvide shorts / Hvide strømper

Hjemmeside:
Kan ses her


LØGSTØR IF

F.f.I. har mødt Løgstør en del gange siden 2009 i Jyllandsserien og senere i Danmarksserien. Det er fem år siden (2011) at F.f.I. og mandskabet fra muslingebyen har mødt hinanden, idet Løgstør ligesom F.f.I.’erne er rutsjet ned gennem rækkerne. I efteråret var Løgstør-mandskabet tæt på en hurtig retur til  Jyllandsserien, men det var Thisted FC’s andethold der avancerede til DBU’s Jyllands højeste række, bare et point foran Løgstør. Under ”normale omstændigheder” ville Løgstørs pointantal (33) være nok til oprykning, men holdet er altså at finde minimum endnu en halvsæson i Serie 1.

F.f.I. og Løgstør har som nævnt ikke mødtes i turneringsregi i en håndfuld år, men har dog tørnet sammen i i to træningskampe i mellemtiden  - begge med F.f.I. som sejrherre. De rød/sorte er i øvrigt ubesejrede mod de blåblusede himmerlændinge. Tre sejre og tre uafgjorte er det blevet til i turneringssammenhæng. Senest blev det 2-2 i Danmarksserien tilbage i maj 2011. Nu mødes de to mandskaber så i premieren på Empire Stadium i en ægte påskebasker.

Kampe i foråret 2016: Hjemmebane: Mandag (2. påskedag) den 28. marts kl. 13:30 | Udebane: Lørdag den 7. maj kl. 11:00

Cheftræner:
Jakob Brix Mouritsen 

Hjemmebane:
Løgstør Stadion - Frederik Vll’s Allé 14, 9670 Løgstør

Placering i efteråret 2015:
Nummer 2 (33 point) i Serie 1, pulje 6  

Sådan gik det sidst:
14. maj 2011: F.f.I. - Løgstør IF 2-2 (2-1) | F.f.I.’s målscorere: Nikolai Holm og Mike Kaljo

Spilledragt:
Hjemmebane: Blå trøje / Hvide shorts / Blå strømper | Udebane: Vides ikke

Hjemmeside:
Kan ses her


NØRRESUNDBY FB (ll)

F.f.I.’erne tabte begge efterårets møder med Nørresundby FB’s Danmarksserie-reserver (1-2 hjemme og 1-3 i Nørresundby) efter forholdsvis jævnbyrdige kampe. Seneste F.f.I.-sejr mod det daværende FC Solsiden, eller Lindholm IF om man vil, skal dateres til den 25. maj sidste år hvor frederikshavnerne vandt med 3-0 i et opgør hvor Marcus ”Grille” Grønning, Jeppe Birklykke og den nu Málaga-bosatte Jack Enevoldsen nettede. For Enevoldsen var det netop hans foreløbigt sidste optræden i den rød/sorte dragt inden han drog afsted mod sydligere himmelstrøg. Opgørene mod DS-reserverne fra Voerbjergvej plejer som regel at være underholdende og ikke mindst dramatiske.

Kampe i foråret 2016:
Udebane: Lørdag den 2. april kl. 13:00 | Hjemmebane: Mandag (2. pinsedag) den 16. maj kl. 13:30

Cheftræner:
Søren Poulsen

Hjemmebane:
Lindholm Høje Stadion - Voerbjergvej 42, 9400 Nørresundby

Placering i efteråret 2015:
Nummer 3 (20 point) i Serie 1, pulje 5

Sådan gik det sidst:
26. september 2015: Nørresundby FB (ll) - F.f.I. 3-1 (2-0) | F.f.I.’s målscorer: Mads Møller

Spilledragt:
Hjemmebane: Rød trøje / Røde shorts / Røde strømper | Udebane: Blå trøje / Blå shorts / Blå strømper

Hjemmeside:
Kan ses her


Dato og tidspunkterne for kampene kan ændre sig. For at holde sig opdateret, tjek dbujylland.dk eller deres app til Android- og Apple-produkter. F.f.I.'s nye hjemmeside har ligeledes et link til DBU Jyllands hjemmeside i toppen af siden.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk