My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Dem møder vi i foråret - del 1

Overblik over klubberne i Serie 2, pulje 11 - i første omgang Hjørring AIK Frem og HI.

31. marts 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

I den kommende uge sparkes forårssæsonen 2017 i gang, og inden da vil vi her på ffifodbold.dk bringe et fyldigt optaktsprogram i tre dele. Her vil F.f.I.´s seks modstandere - hver og en - vil få et par kyndige ord med på vejen. 

En ny fodboldsæson er skudt i gang under ledelse af Christian Kærsgaard. Det er dermed tid til at se frem mod hvad der venter i fodboldåret 2017, og det gør vi så med en optaktsserie i tre afsnit. Hvad er det for nogle hold F.f.I. skal op mod, hvad er status på modstanderens trænerbænk, og hvad skal vi forvente af de syv kommende modstandere? I denne første del af optaktsserien bevæger vi os udelukkende inden for Hjørring-området. I de følgende dage følger del 2 og del 3 i denne føljeton.


HJØRRING AIK FREM
I princippet - altså inden skrivebordssagen med brugen af ulovlig spiller - vandt frederikshavnerne begge indbyrdes kampe mod Hjørring AIK Frem ganske overbevisende. 3-1 lød slutresultatet på Empire Stadium, mens F.f.I.´erne gik målamok i næstsidste spillerunde i Frem Parken og sejrede hele 8-2. Blandt andet kunne Marcus ”Grille” Grønning notere sig sit første hattrick i seniortiden, mens Frederik Klarskov nettede for første gang på førsteholdet, da han i to forsøg scorede fra pletten. AIK Frem er traditionelt et svært hold at møde, idet de zebrastribede har for vane at komme ind til kampene med en god portion fysisk styrke. Frem-holdet havde to trænere i den forgangne halvsæson, og nu hvor vi går ind i 2017, er Peter Møller altså manden med taktstokken på Thomas Morilds Vej.

Kampe i foråret 2017:
Hjemmebane: Lørdag den 22. april kl. 14:00 | Udebane: Mandag (Grundlovsdag) den 5. juni kl. 15:00


Cheftræner:
Peter Møller

Hjemmebane:
Frem Parken - Thomas Morilds Vej 55, 9800 Hjørring


Placering i efteråret 2016:
Nummer 4 (23 point) i Serie 2, pulje 11

Sådan gik det sidst:
22. oktober 2016: Hjørring AIK Frem - F.f.I. 2-8 (1-3) | F.f.I.´s målscorere: Marcus Grønning (3), 
Mads Møller (2), Frederik Klarskov (str.), Jesper Gasberg, Kasper Andreasen (selvmål)
* F.f.I. blev senere hen taberdømt 0-3 for brug af ulovlig spiller.

Spilledragt: Hjemmebane: Hvid/sort trøje / Sorte shorts / Sorte Strømper | Udebane: Gul/sort trøje / Sorte Shorts / Sorte strømper

Hjemmeside:
Kan ses her 

HJØRRING IF
Som man siger i ejendomsmæglersprog, så bevæger vi os blot et stenkast væk. Vi skal praktisk talt over ved siden af, hvor vi finder Hjørring IF (bedre kendt som HI). Dennis Østergaard, den tidligere F.f.I.´er, står igen i denne sæson i spidsen for hvad der reelt set er Vendsyssel FF´s tredjehold, men retteligt betegnes som andethold til Jyllandsserie-holdet i HI. Opvisningsbanen på Landlyst er traditionelt set et svært sted at spille for frederikshavnerne, og på en solbeskinnet fredag aften i september sidste år, blev det til et nederlag på 0-2 efter 0-0 ved pausen. Granit Gashi, der har for vane at score mod F.f.I., kom på tavlen kort inde i anden halvleg efter en omstilling, og kort før tid tæskede spillende træner Dennis Østergaard, med tilnavnet ”Dølle”, et frispark i kassen. Bedre gik det i sidste spillerunde på Empire Stadium, da værterne sejrede 4-1 mod et - skal det siges - afbudsramt HI-mandskab. Skrivebordssagen fik også her indflydelse, og tremålssejren blev vekslet til et 0-3-nederlag. Jesper Gasberg var on fire med to klassemål, mens også Mads Møller og Jeppe Schmidt kom på tavlen i ”oprindelig forstand”. De rød/sorte fortsætter hvor de slap fra efteråret, for med Jerslevs udtrækning, vil HI-kampen på Landlyst formelt set være turneringspremieren.

Kampe i foråret 2017: Hjemmebane: Lørdag den 20. maj kl. 14:00 | Udebane: Lørdag den 8. april kl. 14:00 (Premiere)


Cheftræner:
Dennis Østergaard

Hjemmebane:
Hjørring IF´s Anlæg (Landlyst) - Landlyst 9, 9800 Hjørring


Placering i efteråret 2016:
Nummer 5 (17 point) i Serie 2, pulje 11

Sådan gik det sidst:
29. oktober 2016: F.f.I. Hjørring IF (lll) 4-1 (2-0) | F.f.I.´s målscorere: Jesper Gasberg (2), Mads Møller, Jeppe Schmidt

 * F.f.I. blev senere hen taberdømt 0-3 for brug af ulovlig spiller.

Spilledragt:
Hjemmebane: Rød trøje / Røde shorts / Røde Strømper | Udebane: Blå trøje / Blå shorts / Blå Strømper


Hjemmeside:
Kan ses her 

Oversigt over F.f.I.´s kampprogram kan ses her

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk