My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Dem møder vi i foråret - del 2

Jakob Borup giver instrukser til sine spillere forud for en træningsøvelse. Inden længe går det løs i turneringsregi // Foto: Flemming Guldager

24. marts 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Om kort tid skydes fodboldåret 2016 for alvor i gang, når F.f.I. tager imod Løgstør 2. påskedag. Inden da følger en tretrinsraket af en optaktsserie hvor F.f.I.'ernes syv modstandere får et par ord med på vejen.

I anden del af denne fokusserie på forårets modstandere er det blevet tid til at kaste et blik på en forstads-ålborgensisk modstander og derudover står den på et gensyn af et interessant opgør mod kommunekollegerne og  dermed F.f.I.’s eneste rejse mod nord i dette forår.

RKG

I efteråret rykkede RKG fra Klarup op i Serie 1 efter små 40 års fravær og de grønblusede er i skikkelse af ny cheftræner Palle Bo Nielsen også at finde i denne i rækken når turneringen fløjtes i gang i påsken. F.f.I. og RKG mødtes naturligvis i efteråret 2015 og der var dramatik for alle pengene i begge opgør. De rød/sorte har i de senere år haft svært ved at komme tilbage i opgørene når først man var kommet bagud, men sådan forholdt det sig ikke i de to indbyrdes opgør mod Klarup-mandskabet, der i øvrigt har den tidligere F.f.I.’er Thomas Padfield i truppen. På Empire Stadium førte gæsterne 2-0 med tyve minutter igen, men hjemmeholdet sikrede sig en sejr på 3-2 på mål af 2x Mads - Ring og Møller - og i slutfasen scorede Cato Kristensen så sit hidtil eneste seniormål på F.f.I.’s bedste mandskab.

I sæsonafslutningen var den imidlertid gal igen: F.f.I. lignede et hold der var gået på juleferie og var bagud 0-2 efter små tyve minutter. Mads Møller fik reduceret men de rød/sort-stribede kom igen bagud med to mål, inden en vild afslutning sikrede 3-3 i Troels Gaardbos afskedskamp som træner. Jeppe Birklykke og Jesper Gasberg scorede to sene mål.

Kampe i foråret 2016: Udebane: Torsdag (Kr. Himmelfartsdag) den 5. maj kl. 13:00 | Hjemmebane: Søndag den 19. juni kl. 13:30

Cheftræner:
Palle Bo Nielsen

Hjemmebane:
Bixen Arena (Klarup Stadion) - Hellasvej 5, 9270 Klarup

Placering i efteråret 2015:
Nummer 6 (18 point) i Serie 1, pulje 5

Sådan gik det sidst:
1. november 2015: RKG - F.f.I. 3-3 (2-0) | F.f.I.’s målscorere: Mads Møller, Jeppe Birklykke og Jesper Gasberg

Spilledragt:
Hjemmebane: Grøn trøje / Hvide shorts / Grønne strømper | Udebane: Vides ikke

Hjemmeside:
Kan ses her


SKAGEN IK

Så mødes de igen: Kommunekolleger. LokalrivalerKald det hvad du vil. Det plejer sjældent at gå stille for sig når de to mandskaber mødes. Masser af tilskuere på lægterne, ofte mange mål og til tider også et væld af kort i forskellige nuancer. Efter to halvsæsoner i Serie 2 er Danmarks nordligst beliggende fodboldklub, Skagen IK, tilbage i Serie 1. Det skal i den grad nok blive interessant. Begge mandskaber har spillere der har spillet for begge klubber, hvilket ikke gør det mindre spændende. Læg dertil at det kun én gang det er blevet 0-0 de to klubber imellem (oktober 2013 i Skagen). Det kan godt være at måltavlen ikke var synderligt i brug denne efterårsdag, men der var gang i de røde kort - et enkelt til hvert mandskab. Det er med andre ord sjældent at det er trist når ”Slaget om Frederikshavn Kommune”, som undertegnede kaldte denne kamp tilbage i 2009, udspiller sig på de respektive anlæg. 

Kampe i foråret 2016: Hjemmebane: Søndag den 1. maj kl. 13:30 | Udebane: Fredag den 10. juni kl. 19:00


Cheftræner:
Tommy Kruse Fuglsang

Hjemmebane: Spar Nord Arena (Skagen Stadion) - Stadionvej 2, 9990 Skagen

Placering i efteråret 2015: Nummer 1 (31 point) i Serie 2, pulje 11 - Oprykker

Sådan gik det sidst: 3. oktober 2014: F.f.I. - Skagen IK 3-0 (2-0) | F.f.I.’s målscorere: Sadik Mehmeti, Theis Vad og Jeppe Birklykke

Spilledragt: Hjemmebane: Blå trøje / Hvide shorts / Blå strømper | Udebane: Rød trøje / Røde shorts / Blå strømper

Hjemmeside: Kan ses her

Dato og tidspunkterne for kampene kan ændre sig. For at holde sig opdateret, tjek dbujylland.dk eller deres app til Android- og Apple-produkter. F.f.I.'s nye hjemmeside har ligeledes et link til DBU Jyllands hjemmeside i toppen af siden.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk