My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Dem møder vi i foråret - del 3

Jakob Borup giver instrukser til sine spillere forud for en træningsøvelse. Inden længe går det løs i turneringsregi // Foto: Flemming Guldager

25. marts 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Om kort tid skydes fodboldåret 2016 for alvor i gang, når F.f.I. tager imod Løgstør 2. påskedag. Inden da følger en tretrinsraket af en optaktsserie hvor F.f.I.'ernes syv modstandere får et par ord med på vejen.

I den tredje og sidste del af modstanderoptakten ser ffifodbold.dk nærmere på de to sidste modstandere der udgør Serie 1, pulje 5. I ”finalen” er der fokus på to af de mandskaber der var også en del af efterårets pulje. Lad os sige det som det er: Der er plads til forbedring mod begge kombattanter.


SULSTED IF

Sulsted var oprykkere til Serie 1 i efteråret 2015 og det første turneringsmøde siden juni 2011 (DBU Pokalen) endte med en 2-0-sejr til F.f.I. på Empire Stadium takket være mål af Marcus ”Grille” Grønning og Mads Møller. Det var Thomas Petersens kamp nummer 200 i den rød/sorte-trøje og det skulle vise sig at den rutinerede midtbanespiller valgte at dette skulle være den foreløbigt sidste førsteholdskamp. Foruden sejren og fejringen af Thomas’ jubilæum, var kampen ikke det helt store sus.


Det kan man bestemt heller ikke påstå at kampen på Sulsted Stadion i oktober var - i hvert set med rød/sorte briller. Efter 0-0 ved pausetid ”leverede” F.f.I.’erne et kollektivt kollaps og tabte opgøret 0-3. To af målene var en direkte konsekvens af sløsede og for korte tilbagelægninger. Sulsted klarede efterfølgende skærene i rækken og dermed står de to mandskaber også overfor hinanden i fodboldåret 2016.


Kampe i foråret 2016:
Hjemmebane: Søndag den 24. april kl. 13:30 | Udebane: Lørdag den 4. juni kl. 13:30

Cheftræner:
Jan Steffensen

Hjemmebane:
Sulsted Stadion - Toftegårdsvej 30, 9381 Sulsted

Placering i efteråret 2015:
Nummer 5 (18 point) i Serie 1, pulje 5

Sådan gik det sidst:
10. oktober 2015: Sulsted IF - F.f.I. 3-0 (0-0)

Spilledragt:
Hjemmebane: Blå trøje / Hvide shorts / Blå strømper | Udebane: Hvid trøje / Hvide shorts / Hvide strømper

Hjemmeside:
Kan ses her


AaB (lll)
I tre af de seneste fire kampe mod AaB’s Serie 1-mandskab er F.f.I.’erne end ikke kommet på måltavlen. 0-2 blev det på Empire Stadium i august og det var også de bolsjestribede der sejrede i det omvendte møde på Hornevej i det østlige Aalborg. Her endte det 1-0 til hjemmeholdet i en kamp hvor F.f.I. manglede den sidste skarphed. Carsten Reberholts tropper havde ikke alverden at komme med og ganske symptomatisk for de unge frederikshavnere i denne periode af efteråret scorede AaB kampens enlige træffer i kølvandet på en defensiv blunder. Muligheden for et tidligt bad har i de to seneste kampe også været et tema i de to seneste indbyrdes opgør: Tre røde kort har ålborgenserne modtaget i efterårets to kampe. En udvisning i Frederikshavn og to i mødet på AaB’s træningsanlæg. Kort sagt: Der er garanti for dramatik, når de to stribede mandskaber tørner sammen.

Kampe i foråret 2016: Udebane: Lørdag den 16. april kl. 16:00 | Hjemmebane: Fredag den 27. maj kl. 19:00

Cheftræner:
Carsten Reberholt  

Hjemmebane:
AaB’s Anlæg - Hornevej 2, 9220 Aalborg Øst

Placering i efteråret 2015:
Nummer 2 (23 point) i Serie 1, pulje 5

Sådan gik det sidst:
17. oktober 2015: AaB (lll) - F.f.I. 1-0 (1-0)

Spilledragt:
Hjemmebane: Rød/Hvid trøje / Hvide shorts / Hvide strømper | Udebane: Vides ikke

Hjemmeside: Kan ses her


Dato og tidspunkterne for kampene kan ændre sig. For at holde sig opdateret, tjek dbujylland.dk eller deres app til Android- og Apple-produkter. F.f.I.'s nye hjemmeside har ligeledes et link til DBU Jyllands hjemmeside i toppen af siden.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk