My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Dem møder vi i foråret - del 3

Denne gang ser ffifodbold på opgørene mellem SEIF og Østervrå IF

2. april 2017

Af: Martin "Oli?" Pedersen

I den kommende uge sparkes forårssæsonen 2017 i gang, og inden da vil vi her på ffifodbold.dk bringe et fyldigt optaktsprogram i tre dele. Her vil F.f.I.´s seks modstandere - hver og en - vil få et par kyndige ord med på vejen. 

Vi afslutter denne optaktsserie med at kaste et blik på to af modstanderne i Nordjyske Bank Ligaen. Sidste skud i bøssen i denne omgang sker med en gennemgang af Strandby-Elling-Nielstrup IF (SEIF), der er tilbage i Serie 2 for første gang siden 2003. Sidst men ikke mindst, så sætter ffifodbold.dk et par ord på Serie 1-nedrykkerne fra Østervrå - en klub som F.f.I. ikke har mødt i turneringsregi siden 2009 i DBU Pokalen.

STRANDBY-ELLING-NIELSTRUP IF (SEIF)
SEIF-mandskabet, der for nyligt måtte ansætte Christian Schriver som ny cheftræner, grundet den hidtidige træner, Peter Weis´ hjerteproblemer, skrev historie i efterårssæsonen: For første gang i knapt 14 år er de gulblusede tilbage i Serie 2, og hvilken sæson at vende tilbage til. Strandby-holdet skal her op mod lokalrivalerne F.f.I., Skagen, Sæbys DS-reserver samt Østervrå. Dette har, som nævnt på denne side medført kommunemesterskabet i Serie 2-fodbold - et projekt Kanal Frederikshavn og Nordjyske Bank som bekendt har sat i søen. Det bliver et utroligt interessant forår - ikke mindst at møde et SEIF-mandskab der vil gøre alt for at drille ”storebror” fra F.f.I., men også til at følge klubben, der med statsgaranti vil gøre alt hvad der står i deres magt for ikke at få prædikatet prügelknabe på sig. Mindre spændende bliver det ikke, at flere tidligere F.f.I.´ere tørner ud i den gule trøje. Her taler vi selvfølgelig om Casper Larsen, Stefan Ohrt, Mads Færch samt målmand Stefan Bechmann Nielsen. F.f.I. Fodbold vil, med relation til ovenstående, naturligvis ønske Peter Weis rigtig god bedring.

Kampe i foråret 2017: Hjemmebane: Lørdag den 17. juni kl. 13:30 (Sidste spillerunde) | Udebane: Lørdag den 6. maj kl. 15:00


Cheftræner:
Christian Schriver

Hjemmebane:
Nordjyske Bank Arena Strandby - Skeltvedvej 78, 9970 Strandby

Placering i efteråret 2016:
Nummer 1 (24 point) i Serie 3, pulje 23 (oprykker)

Sådan gik det sidst:
F.f.I.´s førstehold har aldrig mødt hverken Strandby IF, Ellling Boldklub eller Nielstrup IF, eller for den sags skyld Strandby-Elling-Nielstrup IF (SEIF) i nuværende regi, i officielle kampe.


Spilledragt:
Hjemmebane: Gul trøje / Blå shorts / Hvide Strømper | Udebane: Vides ikke


Hjemmeside:
Kan ses her 

 
ØSTERVRÅ IF
Femte og sidste deltager i Nordjyske Bank Ligaen, Østervrå IF, rykkede op i Serie 1 i foråret 2016, men formåede ikke at indløse billet til DBU Jyllands næsthøjeste række, og er derfor at finde i den særdeles lokale Serie 2-række ved indgangen til fodboldåret 2017. ØVI, som klubbens kaldes i daglig tale, har F.f.I. mødt nogle gange på det seneste, primært i træningskampe. Således også i sommer, hvor Østervrå sejrede 3-2 i Vrå. I turneringsregi har det været så-som-så med indbyrdes kampe. Her skal vi tilbage til 2009 for at finde det seneste møde. Under ledelse af Peter Jacobsen sejrede frederikshavnerne med 6-2 i en kamp hvor den altid pågående Mike Kaljo scorede et af mange hattrick i F.f.I.-trøjen. Troldmanden fra Voerså aka. Kasper Møller Kristensen scorede to gange, mens endnu en Mike - Petersen - også kom på tavlen. Det gjorde den tidligere F.f.I.´er (ad to omgange), og nuværende ØVI-kaptajn Jonas Sørensen ligeledes. F.f.I. skulle faktisk have mødt Østervrå i pokalturneringen i juni i fjor, men her meldte hjemmeholdet, der på daværende tidspunkt var tophold i Serie 2, forfald og dermed sejrede frederikshavnerne 3-0 uden kamp. Netop Jonas Sørensen - der tog tilbage til Østervrå fra F.f.I. i 2011 - er med sin store styrke i blandt andet hovedspillet en vigtig figur på Østervrå-mandskabet anno 2017. Østervrå er fra flere spået til at være en af oprykningsfavoritterne her i foråret, og de har da også været vant til et højere tempo i Serie 1.

Kampe i foråret 2017: Hjemmebane: Skærtorsdag den 13. april kl. 13:00 | Udebane: Tirsdag den 9. maj kl. 18:30


Cheftræner:
Jesper Ahrens Nielsen

Hjemmebane:
Østervrå Stadion - Bredgade 6, 9750 Østervrå

Placering i efteråret 2016:
Nummer 7 (12 point) i Serie 1, pulje 5 (nedrykker)

Sådan gik det sidst:
26. maj 2009: Østervrå IF - F.f.I. 2-6 (0-4) | F.f.I.´s målscorere: Mike Kaljo (3), Kasper Møller Kristensen (2), Mike Petersen


Spilledragt:
Hjemmebane: Rød trøje / Sorte shorts / Røde Strømper | Udebane: Hvid trøje / Hvide shorts / Sorte strømper


Hjemmeside:
Kan ses her 

Se en oversigt over F.f.I.´s kampprogram her
 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk