My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Der er stadig masser af talenter i FFI!

Der er stadig masser af talenter i FFI!

 

På trods af lidt modgang i vores senior afdeling i foråret er der stadig masser af talenter at bygge fremtiden videre på i FfI.

 

Her er bl.a. en:

 

Før sommerferien blev Ffi’s daværende U14 spiller, nu U15, Emil Pedersen(Målmand) udvalgt som en af få nordjyske fodbolddrenge, blandt en gruppe på i alt 192 drenge fra hele landet, til at deltage som medie på DBU’s A-træneruddannelse i bl.a. Skærbæk.

Udover at være med som medie, ville DBU’s talenttrænere og DBU’s Regionaltrænere se drengene i en intensiv periode, inden de lavede en udvælgelse til efterårets DBU talentcentre for U15.

En kæmpe oplevelse er allerede blevet indfriet og en ny eller flere er på vej, da det lykkedes for Emil at blive udtaget til talentsamlingerne for U15.

 

Til dagligt træner Emil med FfI U15 drenge 2 gange om ugen samt 2 gange i AaB med bl.a. AaB’s superliga målmandstræner, Poul Buus.

Emil hjælper også selv som træner i Ffi. Torsdag eftermiddag før egen træning, bruger Emil sine færdigheder og hjælper med at træne 3 af Ffi’s U12 drenge, hvilket er en kæmpe gevinst for disse drenge og Ffi men også for Emil selv, når vi spørger ham. Han er meget vellidt blandt drengene og han går altid 110% ind i træningen, er godt forberedt og nyder at lære fra sig.

Udover træning, bliver det også til en del kampe. Emil, som nu spiller for Ffi’s U15 drenge, hjalp ofte til i de ældre rækker i foråret, så kamptræning mangler ikke. Herudover står han også mellem stængerne for Aab’s bobler når de er i kamp. Cirka 6 gange om ugen står der fodbold på menuen for Emil.

 

Emil er et godt eksempel på, at talentet alene ikke kan gøre det, men der skal masser af træning til!

 

Vi ønsker Emil stort tillykke med udvælgelsen og håber det bedste for ham, samt at han må få flere spændende og fede oplevelser på og udenfor banen.

 

Mvh.

 

Henrik Dolmer

FfI U12 drenge.  

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk