My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Der står lokalbrag på menuen i Strandby

Der venter en hård kamp i lokalopgøret mod SEIF denne lørdag // Foto: Anette Gasberg

4. maj 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Nordjyske Bank Ligaen er klar til at dække sidste spillerunde i første turneringshalvdel. Det gælder lokalbraget mellem SEIF og F.f.I., og for sidstnævntes vedkommende handler det om at udbygge føringen i toppen af rækken. 

”Godt begyndt er halvt fuldendt” . Sådan lyder en gammel frase, og den må siges at passe særdeles godt på F.f.I.´ernes forår hidtil. Her hvor vi går ind i sidste spillerunde inden turneringen vender har de rød/sorte gjort rent bord. De positive takter skal gerne med ind til lørdagens lokalbrag mod SEIF, og såfremt der bliver sat yderligere tre point ind på pointkontoen, så ligner det et godt udgangspunkt frem mod resten af foråret.

At der netop er skabt så godt et udgangspunkt skyldes først og fremmest en rigtig god indstilling til kampene. Spillemæssigt var det måske ikke fantastisk i 2-1-sejren mod Skagen - det var i høj grad skagboernes fortjeneste via en god indsats - men viljen var der i sidste til at få vendt 0-1 til 2-1. Det har i tidligere sæsoner været F.f.I.´s akilleshæl, dels at komme tilbage i kampene, men måske i højere grad at vinde på de dage hvor det måske spillemæssigt har manglet lige det sidste.

Nok er det bund mod top der sætter hinanden stævne på Nordjyske Bank Arena i Strandby, men alligevel forventes der en hård kamp hvor de gulblusede strandbynitter, under ledelse af Christian Schriver, vil kæmpe til sidste fløjt og gøre alt for at få kontakt med holdene i midten af rækken. Læg dertil at flere Strandby-spillere - herunder Casper Larsen, Mads Færch og Stefan Ohrt - har en fortid i F.f.I., og altså dermed vil give den alt hvad de har mod deres tidligere klub. SEIF tabte senest 0-3 i Sæby og har altså også revanche til gode på den konto.

De gulblusede har særligt i egen hule spillet tætte kampe, hvor det i første hjemmekamp blev til en 1-0-sejr mod Hjørring AIK Frem, mens seneste opgør på Nordjyske Bank Arena mod Østervrå resulterede i et 1-2-nederlag. Det var i en kamp, der efter sigende kunne have gået begge veje, hvor SEIF bestemt også havde sine chancer. Alene det at der er tale om et lokalbrag så det vil noget, gør bestemt at F.f.I. - uagtet status som ubesejret - i den grad får kamp til stregen. Med det in mente, så ligner det bestemt en tæt kamp.

Drengene håber på stor støtte fra F.f.I.-tilskuere, så tag den korte vej og støt holdet i bestræbelserne på atter at kunne sætte tre point på kontoen.

Serie 2, 7. spillerunde
Strandby-Elling-Nielstrup IF - F.f.I. 

Lørdag den 6. maj kl. 15:00
Nordjyske Bank Arena Strandby

Dommertrio: Torben Clausen - John Jensen og Henrik Nielsen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk