My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Dobbelt op på kampe på Empire Stadium

Kasper Sørensen med nummer 12 på ryggen, gør comeback eller fire måneders skadespause // Arkivfoto: Anette Gasberg

28. september 2018
Af: Martin "Olić" Pedersen

Søndag spilles der to kampe på Empire Stadium: Serie 1´s tophold lægger fra land mod Aabybro klokken 13:30, efterfulgt af U14-kampen mod Thisted FC. Dermed er der al mulig grund til at aflægge visit søndag eftermiddag.


Troels Gaardbos tropper indleder søndagens dobbeltprogram med at skulle forsøge at hente den syvende sejr i streg. Det er Aabybro der står på den anden side af midterlinjen. Opgørene mod de gulklædte fra Jammerbugten plejer at være tætte og ganske intense, og sådan må man også forventes det bliver denne søndag.


Normalt når F.f.I. og Aabybro sætter hinanden stævne, så plejer det at være kampe med meget på spil, da begge mandskaber de sidste to halvsæsoner har kørt parløb i toppen af Serie 1. Sådan er det ikke helt i år, men der er fortsat meget på spil. F.f.I. kan med en sejr skabe et gevaldigt forspring ned de nærmeste forfølgere, mens søndagens gæster skal forsøge at holde nedrykningsspøgelset på afstand.

Mens F.f.I. i sidste weekends vanvidskamp i Nibe kunne sikre sig en hårdt tilkæmpet 5-4-sejr i topkampen i Nibe, takket være Frederik Guldagers mål i de døende sekunder, måtte Claus Thomasens Aabybro-tropper forlade banen med nederlag for fjerde gang i træk. Det betyder at Aabybro er gået fra en topplacering til en plads lige over nedrykningsstriden. Dermed er det en kamp med stor betydning for begge mandskaber.

Der er ingen tvivl om at sejren i Nibe var en stor forløsning, men det er klart at det ikke er optimalt at inkassere fire mål i én kamp. Det er der også blevet arbejdet med i ugens træning. Hvorom alting er, så var der forrygende stemning efter den vanvittige sejr i festivalbyen, og det er således også blevet taget med ind til træningen. Forhåbentligt bliver det defensive arbejde justeret, og hvis der kommer has på dette, så burde der være mulighed for at tage endnu et stort skridt fremad.

Selvom at man ved første øjekast konstaterer at kampen har en snert af top mod bund over sig, så er Aabybro et vanskeligt hold at møde. Det er et stærkt kollektiv, der virkelig formår at stå stærkt defensivt. Bortset fra en enkelt gang har de indbyrdes opgør været ganske målfattige, senest illustreret i 1-1-mødet i august, hvor Aabybro udlignede i overtiden. Dermed er de gulblusede det eneste mandskab, der har taget point fra F.f.I. i dette efterår.  

Serie 1-kampen mod Aabybro er udvalgt til Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen, hvilket betyder at Kanal Frederikshavn vil sætte yderligere fokus på kampen via foromtale. Under kampen vil Kanal Frederikshavns udsendte reporter, Christopher Høeg Lundberg, liveopdatere fra slagets gang og sidst men ikke mindst kåre Kampens Spiller. Der vil være interviews tilgængeligt efter kampen på Facebooksiden Kanal Frederikshavn - Fodbold på kanalfrederikshavn.dk.

 
U14-drengene møder Thisted FC
Carsten Venøs drenge, der spiller U14 Drenge Liga 2, møder efter Serie 1-kampen Thisted FC på Empire Stadiums opvisningsbane. Der venter drengene en vigtig kamp i bestræbelserne på at slippe væk fra sidstepladsen. F.f.I.-drengene kommer dog ind til kampen fuld af selvtillid efter en flot 3-2-sejr over HI sidste weekend. Venøs tropper spiller klokken 15:30.

Serie 1 - 9. spillerunde
F.f.I. - Aabybro IF

Søndag den 30. september kl. 13:30
Empire Stadium

Dommer: Steffen Møller Barchow - Jan Falberg Jensen og John Jensen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk