My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Efterårets første nederlag på Empire Stadium

Keeper Carsten Degn (foto) leverede flere gode redninger, men kunne ikke stille noget op ved Dronninglunds sejrsmål.

2. oktober 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Med lidt mere koldblodighed kunne det være blevet til et point mod topholdet fra Dronninglund. Gæsterne vandt dog 1-0 i en kamp hvor F.f.I. kunne give debut til tre mand - herunder to fra "Legends from the past".

Lad os indlede dette referat med en trefoldig lykønskning. Der var mulighed for hele fire debutanter, men unge Jonas Markfoged kom ikke i ilden og spillede efterfølgende for U19, der efterfølgende tabte 2-5 til stærke AaB. To af debutanter, Ronnie Schou og Jeppe Schmidt spiller til daglig på Legends from the past-projektet og begge gjorde et lovende indtryk. Jeppe Schmidt startede på banen på højreback, mens Ronnie Schou kom på banen i starten af anden halvleg. Fra U19 var der også en første optræden til Mikkel "TP" Tolstrup, der entrede grønsværen med 25 minutter igen. Herfra skal der lyde et stort tillykke til alle eftermiddagens debutanter. 

I forhold til kampen, så var det et F.f.I.-mandskab der lagde godt fra land. I løbet af opgørets indledning havde værterne en række muligheder i forbindelse med hjørnespark, men helt farligt blev det ikke. Dronninglund begyndte herefter at vise tænder og kom til et par gode muligheder. Carsten Degn i F.f.I.-buret leverede dog en række gode redninger, der holdt Peter Jacobsens mandskab fra fadet.

De blå/hvid-stribede slog dog til efter godt et kvarter. Den tidligere F.f.I.-anfører, Mike Petersen, smed en bold i dybden til Joachim Sparvath i front. Den hurtige spydspids satte et par F.f.I.´ere af i feltet og kunne i sidste ende udplacere en prisgivet Carsten Degn. Nok havde frederikshaverne bolden meget i løbet af halvlegen, men havde svært ved at skabe de helt store muligheder. Der manglede ganske enkelt den sidste skarphed i de afgørende situationer. Gæsterne kunne således gå til pause foran med 1-0.

Noget bedre blev det imidlertid efter pausen for Borups tropper. Kort efter sin indskiftning var Ronnie Schou tæt på at overliste Dronninglunds keeper Nicolai Thy med et lob, men Thy fik akkurat viftet forsøget over mål. Nogle minutter senere fik først Jeppe Birklykke reddet et forsøg på stregen og fem minutter senere gentog kunststykket sig. Denne gang var det Frederik Klarskov, der måtte se sit forsøg clearet akkurat på mållinjen. Dronninglund skabte ganske lidt i de sidste 45 minutter, og det gæsterne kom frem til, tog Carsten Degn sig sikkert af. Trods lovende muligheder i løbet af halvlegen lykkedes det ikke de rød/sorte at fremtvinge en udligning og dermed blev det til det første nederlag på hjemmebane i efteråret. 

Næste opgave for F.f.I.-tropperne er på lørdag den 8. oktober, hvor turen går til udkanten af Hjørring. Nærmere betegnet gælder det en udekamp mod SHI ved Højene Hallen. Der er kick-off klokken 15:00.

Bortset fra nederlaget til Serie 2, så var det en god dag for de øvrige seniorhold. Daniel Bowman sikrede Serie 4 en vigtig 1-0-sejr i Gærum og så er "førsteholdet" i Legends-regi tæt på Serie 4, da det blev til en sikker 4-1-sejr i den direkte topkamp mod Jerup. Brian Jensen var på pletten med et hattrick, mens den sidste F.f.I.-scoring blev sat ind af Morten Gad Hougesen. Der resterer tre kampe for Thomas Lodbergs tropper, der med en kamp mindre er et point foran netop Jerup/Aalbæk. I den kommende uge står den på to indbyrdes kampe Legenderne imellem. Torsdag klokken 18:30 møder Serie 5(2) Serie 5(1) på Kunstgræsbanen på Fodboldvej og allerede to dage senere er der "returkamp" - ligeledes på Fodboldvej - med kampstart klokken 15:00. Stort tillykke til F.f.I.-legenderne herfra!

Kampinfo: F.f.I. - Dronninglund IF 0-1 (0-1)

Mål: 0-1 Joachim Sparvath (17.)

10 minutters udvisninger: F.f.I.: Frederik Klarskov (73.) // Dronninglund IF: Jonas Gelardi (50.)

Udvisninger: 
Ingen

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): Carsten Degn - Casper Holm, Jack Vejle (c), Cato Kristensen (82: Jeppe Schmidt genindskiftet), Jeppe Schmidt (debut) // (73: Mads Møller genindskiftet) - Tobias Wiis, Frederik Lysegaard (65: Mikkel Tolstrup - debut), Frederik Klarskov, Jeppe Birklykke - Mads Møller (55: Ronnie Schou - debut), Marcus Grønning
Jonas Markfoged ikke benyttet.

Tilskuere:
 150

Dommertrio: Jan Søndergaard Sørensen - John Jensen og Martin Lyngberg

Kampens spiller:
 Casper Holm 7 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk