My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Endnu en forårsfuser - 0-3 i Nørresundby

Foto: Flemming Guldager

2. april 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Heller ikke i anden omgang lykkedes det F.f.I. at hente en sejr. Det var en kendsgerning efter lørdagens 0-3-nederlag på kunstgræbanen ved Lindholm Høje Stadion. AaB er næste modstander om fjorten dage.

Det var F.f.I.'erne, der i dagens anledning var klædt i de blå/hvide jubilæumsdragter, der indledningsvis sad på spillet, dog uden for alvor at omsætte boldbessidelsen til de helt store muligheder.

Hjemmeholdet var derimod farlige via bolde ned i bagrummet mellem back og midterforsvarer. I et par omgange fik Nørresundby et par gode muligheder med denne opskrift. Herunder blev det til et forsøg på stolpen. Frederikshavnerne slap dog med skrækken - for en stund i hvert fald.

Nørresundby-reserverne skulle dog bringe sig front midtvejs i halvlegen. F.f.I. blev overspillet i venstre side og med et smart løb i dybden kunne
Kristoffer Nüchel Sørensen sparke bolden i mål uden chance for Thomas Kirk i frederikshavner-buret.

Som nævnt i ovenstående afsnit var bolde i bagrummet en evig kilde til uro og det var netop også en sådan situation der førte til at Nørresundby små ti minutter senere kunne fordoble føringen. Denne gang var det Lasse Dahl, der efter passitivitet i de bagerste gelleder, kunne udplacere keeper Kirk.

Borups tropper havde ganske vist en god portion overvægt i boldbessidelse gennem første halvleg, men det var altså Nørresundby der kunne gå til pause foran med 2-0.

Efter sidebyttet var F.f.I.'erne fortsat relativt meget på bolden, men ligesom i forårsåbningen mod Løgstør var det begrænset hvad der blev skabt af åbne chancer. Man kunne i samme ombæring sagtens konstatere at den tidligere F.f.I.-keeper, Emil Kusk, blev testet for få gange gennem opgøret.

Derimod var Nørresundby skarpe når chancerne bød sig. Således fik værterne lukket og slukket for spændingen efter lidt mere end en times spil, da
Kristoffer Nüchel Sørensen kunne prikke læderet i kassen til en føring på 3-0.

Mod slutningen kom der lidt vildskab ind i F.f.I.-mandskabet, dog uden - som tidligere refereret - at sætte Nørresundby-forsvaret under et nævneværdigt pres. Dermed sluttede det med en hjemmesejr på 3-0 og det har derfor langt fra været den ønskede start på foråret. Mildt sagt.

Nu venter der en kamppause på to uger. Næste opgave for Borups tropper er nok en udekamp mod AaB (lll). Kampen finder sted lørdag den 16. april på Hornevej i det østlige Aalborg. Der er kampstart klokken 16:00.

Kampinfo: Nørresundby FB (ll) - F.f.I. 3-0 (2-0)

Mål:
1-0 Kristoffer Nüchel Sørensen (26.), 2-0 Lasse Dahl (35.), 3-0
Kristoffer Nüchel Sørensen (63.)

10 minutters udvisninger: Nørresundby FB (ll): Joachim Sand (89.) // F.f.I. Ingen

Udvisninger: Ingen

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-1-1): Thomas Kirk - Jesper Gasberg, Marcus Grønning, Jack Vejle (c), Villy Olsen (40: Manzur Doctar) - Tobias Wiis, Frederik Lysegaard, Frederik Guldager (75: Cato Kristensen), Jeppe Birklykke - Magnus Grøn (62: Casper Larsen) - Mads Møller (85: Magnus Grøn genindskiftet)

Tilskuere: 100

Kampens spiller: Casper Larsen med 8 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk