My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. to bedste seniorhold sejrede med 5-0

Jeppe Birklykke blev for anden gang i foråret kåret til Kampens Spiller i Nordjyske Bank Ligaen // Foto: Kanal Frederikshavn

18. juni 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

F.f.I.´s to bedste seniorhold sejrede begge med 5-0 imod henholdsvis Strandby-Elling og Gærum. Dermed rykkede andetholdet op i Serie 3 og følger op på førsteholdets oprykning, og sikrede dermed en herlig forårssæson i seniorregi.

Ganske vist kunne klubbens to bedste seniormandskaber ikke følge op på U17-mandskabets 8-1-sejr over LKB/VFB/RKG, men det var om ikke alt rigeligt i og med både Serie 2 og Serie 4 lørdag eftermiddag sejrede 5-0. Dermed avancerer begge mandskaber en række og sætter en effektiv stopper for nogle magre år for seniorfodbolden i F.f.I.


Christian Kærsgaards tropper indledte sommerfesten tidligt lørdag eftermiddag med nok en overbevisende sejr. Det var dog de gulblusede gæster fra Strandby der kom bedst fra start med et par gode muligheder. Lasse Fjordbak i F.f.I.-buret beviste dog i flere situationer hvorfor han ikke er blevet passeret i seks og en halv kamp, svarende til 678 minutter uden mål imod. F.f.I.-keeperen var med andre ord på plads og leverede et par gode redninger på Strandbys nærgående forsøg.

F.f.I.´erne havde en svær indledning på opgøret - i lighed med det omvendte opgør i Strandby - men de rød/sorte åd sig ind i opgøret og havde et par gode muligheder for at bringe sig i front.

Dødvandet blev dog brudt omkring den halve time, da Duncan Wamala fandt Daniel Overlade midt for mål. Topscoreren svigtede ikke, og så var F.f.I. i front. Kort efter fandt Nikolaj Stisens ”sliceaflevering” vej til Tobias Wiis og efter en fremragende førstegangsberøring var det ingen sag for assistkongen Wiis at udplacere Stefan Bechmann i Strandby-buret. Dermed kunne F.f.I. gå til pause foran med 2-0.

I anden halvleg stod den på 10 skud for en 20´er for de rød/sorte, idet både Jeppe Birklykke og Daniel Overlade havde muligheden for at snuppe topscorertitlen i Nordjyske Bank Ligaen. Det var dog Tobias Overlade der med et hovedstød udnyttede Tobias Wiis´ oplæg til en føring på 3-0 med knapt ti minutter igen. Daniel Overlade og Jeppe Birklykke jagtede topscorertitlen, og særlig Jeppe Birklykke gik efter chancen. Et par gode muligheder blev det til inden han kom på tavlen ad to omgange. I begge tilfælde udnyttede han oplæg fra Tobias Wiis. De to mål til 4-0 og 5-0 mål betyder at Birklykke sammen med Daniel Overlade slutter på seks mål i Nordjyske Bank Ligaen, og dermed må de to F.f.I.´ere senere på sommeren ud i en straffesparkskonkurrence imod Østervrås René Kill. Vinderen kan se frem til et spaophold på Hotel Viking i Sæby.

Kærsgaards tropper sejrede med således med 5-0, og efterfølgende fulgte andetholdet trop med samme cifre imod Gærum. Sejren til Serie 4 betød avancement til Serie 3 for Michael Jakobsens tropper. F.f.I. førte 2-0 ved pausen takket være mål af Frederik Guldager og Mads Møller og i anden halvleg kunne Møller kalde sig dobbelt målscorer, hvilket også var tilfældet for Rama Atez. Efterfølgende stod den på champagne, sejrssang og lufttur til Michael Jakobsen, inden oprykningen kunne fejres til årets sommerfest i teltet på Empire Stadium. Stort tillykke skal der lyde med oprykningen herfra.

Det har bestemt været et godt forår i seniorafdelingen med blot et enkelt nederlag fordelt på de to mandskaber. Samlet slutter Serie 2 og Serie 4 med en målscore på 98-12 og alt i alt 23 sejre i 26 kampe.

Som bekendt går førsteholdet igennem sæsonen med lutter sejre (12), og ikke siden 1931/1932 er det sket. Dengang vandt F.f.I. samtlige 10 kampe i det der dengang hed Mellemrækken. Det var F.f.I.´s i øvrigt allerførste sæson nogensinde.

Kampinfo:F.f.I. - Strandby-Elling-Nielstrup-IF 5-0 (2-0)

Mål: 1-0 Daniel Overlade (29.), 2-0 Tobias Wiis (33.), 3-0 Tobias Overlade (78.), 4-0, 5-0 Jeppe Birklykke (82., 89.)

10 minutters udvisninger: F.f.I.: Ingen // Strandby-Elling-Nielstrup IF: Emil Larsen (32.), Steen Birkbak (83.)

Udvisninger: Ingen

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): Lasse Fjordbak - Jesper Gasberg, Nikolaj Stisen, Jonas Markfoged (67: Tobias Overlade), Mikkel Tolstrup (47: Nicolas Strauss) - Tobias Wiis, Frederik Klarskov (c), Anthon Møller (31: Cato Kristensen), Jeppe Birklykke - Daniel Overlade, Duncan Wamala

Tilskuere: 300

Dommertrio: Jesper Tromsø - Sten Christansen og Kenneth Fulgsang

Kampens Spiller: 
Jeppe Birklykke kåret af Kanal Frederikshavn // Nikolaj Stisen 14 stemmer i intern afstemning

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk