My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. bryder Jetsmark-komplekset og henter kontrolleret sejr

F.f.I.´erne jubler over Tobias Wiis´ flotte 2-0-mål // Foto: Anette Gasberg

15. april 2018

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Der plejer at være dramatik for alle pengene når Jetsmark og F.f.I. tørner sammen, og denne gang var ingen undtagelse. F.f.I. holdt hovedet koldt og sejrede med 2-0 takket være mål af Jeppe Birklykke og Tobias Wiis.


På en meget fin træningsbane bag Jetsmark Stadion skulle lørdagens sent afviklede tredje spillerunde finde sted. De mange fremmødte F.f.I.-tilhængere kunne et se en flok nervøst startende gæster. Det var nær ved at give bagslag allerede efter syv minutter. Anfører Frederik Klarskov fik for meget fart på en tilbagelægning, og kun stolpen var i vejen for et ”spøjst” selvmål.

Bortset fra denne prekære situation, var det ikke alverden de grønblusede værter kom frem til. Ganske vist var der en håndfuld Jetsmark-spillere der kom direkte fra bænken på 2. divisionsholdet til Serie 1-opgøret. Det var med andre ord et stærkt hold, men der skal lyde ros til hele F.f.I.-mandskabet for at spille en klog kamp, som også flere tilskuere pointerede.

F.f.I. spillede egentlig ikke nogen prangende første halvleg, men de rød/sorte havde dog alligevel en pæn portion chancer i løbet af første halvleg, heriblandt to forsøg på træværket efter standardsituationer, mens Tobias Overlade havde en stor mulighed, men fik ikke tids nok taget bolden over til sit kolde højreben, hvorfor chancen løb ud i sandet.

De Røde Bavianer havde dog et fornuftigt greb om kampen, og det gav pote med to minutter før pausefløjtet. Mads Møller var manden bag indlægget, og her forsøgte Frederik Guldager sig med et skud på mål – om end han fastholder at det var en assist. Læderet ryger over til brandvarme Jeppe Birklykke på bagerste stang, og her kunne F.f.I.´s nummer 11 sikkert prikke bolden i kassen til en 1-0-føring der tilmed holdt til halvlegen.

Årets opspil og vanlig dramatik
Nogle vil måske påstå at det ikke var den kønneste anden halvleg, men F.f.I. var i kontrol, og endda i ret markant grad. F.f.I.-defensiven havde overordentligt godt styr på Jetsmarks stærke offensiv, og derudover så man en flok frederikshavnere i mange disciplinerede tilbageløb.


God fodbold blev der også spillet, og målet til 2-0 må i den grad falde ind under denne kategori. Det hele startede med et godt udspark fra Lasse Fjordbak ud til indskiftede Tobias Wiis på kanten. Wiis leverede en diagonalaflevering til Jeppe Birklykke, der fandt Mads Møller. Wiis stormede i feltet og med et perfekt indlæg fra Mads Møller, kunne Wiis behersket sende F.f.I. i front med 2-0.

Kærsgaards tropper var fortsat i kontrol, og som tingene spidsede til med alskens dramatik, formåede F.f.I. at holde hovedet koldt og forsat bevare momentum i kampen. Med stor ro og sikkerhed formåede frederikshavnerne at køre en ganske fortjent 2-0-sejr hjem, og kunne dermed notere sig de første tre point på udebane mod Jetsmark i umindelige tider. Sidst det skete var tilbage da både Jetsmarks førstehold (nuværende Jammerbugt) og F.f.I. begge lå i DS!

Om en uge, lørdag den 21. april, står den på topkamp når førerholdet fra RKG gæster Empire Stadium, der efter sigende er klar til kamp. Der er kick-off til denne vigtige kamp klokken 14:00. Vel mødt til topkamp!

Kampinfo: 
Jetsmark IF - F.f.I. 0-2 (0-1)


Mål:
 0-1 Jeppe Birklykke (43.), 0-2 Tobias Wiis (63.)


10 minutters udvisninger: Jetsmark IF: Simon Jensen (90.+2) // F.f.I.: Daniel Overlade (78.)

Udvisninger: 
Ingen  

Holdopstilling - F.f.I. (4-3-3): 
Lasse Fjordbak - Anton Møller, Nikolaj Stisen (24: Daniel Overlade), Tobias Overlade, Jesper Gasberg - Frederik Klarskov (c) (46: Tobias Wiis), Frederik Guldager, Mikkel Tolstrup - Mads Møller (82: Mathias Bowman), Jeppe Birklykke, Kasper Sørensen (76: Nikolaj Stisen genindskiftet)

Tilskuere:
 120


Dommertrio: Alen Fific - Andreas Gravers Klitgaard og Adi Hadzikadunic

Kampens Spiller: 
Frederik Guldager med 6 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk