My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. cruisede 4-1-sejr hjem i sæsonafslutningen

F.f.I.-mandskabet samlet for sidste gang i år - her ganske kort for kick-off // Foto: Hans-Morten Pedersen

30. oktober 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen


I Jakob Borups afskedskamp sejrede F.f.I.-mandskabet i lokalopgøret mod HI med 4-1. Jesper Gasberg med to klassemål i første halvleg, mens de to yderligere mål blev sat ind af Mads Møller og Jeppe Schmidt i anden halvleg. 

Det spillemæssige nåede aldrig det høje niveau fra AIK Frem-kampen, men det var værterne der var i teten i store dele af opgøret. Med vinden i ryggen i første halvleg blev der lagt et solidt pres på gæsterne, dog uden indledningvis at komme til de helt store muligheder. Den sidste skarphed i afslutningerne manglede det sidste hos frederikshavnerne. Presset blev dog som halvlegen skred frem intensitiveret og midtvejs i første halvleg bragte de rød/sorte sig fortjent foran 1-0. Benjamin Kristensen slog en perfekt bold ind i panden på Jesper Gasberg, der flot dirigerede læderet i kassen bag en chanceløs Martin Rusborg Christensen i HI-målet.

En håndfuld minutter senere var Gas atter på spil. I første omgang blev en afslutning fra Mads Møller reddet og lige uden for feltet faldt returen ud til Gasberg, der brysttæmmede læderet og firsttimede bolden i kassen. Smukt mål og F.f.I. var oppe med 2-0. I perioden herefter havde F.f.I. et par gode muligheder, heriblandt til Mads Møller, men frederikshavner-mandskabet måtte stille sig tilfreds med en 2-0-føring ved pausen efter en halvleg i mere eller mindre total kontrol.

Kort efter sidebyttet skulle det blive 3-0. Frederik Klarskov, én af efterårets bedste F.f.I.´ere, smed en bold i dybden til Mads Møller, som afsluttede angrebet med et elegant lob over HI-keeperen. I perioden slap F.f.I. grebet en smule og godt midtvejs i anden halvleg fik HI reduceret, da Christian Haugaard lidt for let kom igennem i højre forsvarsside. Tæt under mål fik han prikket bolden i kassen, uden chance for målmand Lasse Fjordbak. HI havde kort efter en god mulighed for endnu en reducering i en situation hvor bolden på clearet på stregen. Værterne slap dog med skrækken og tog herefter igen teten.

Jeppe Birklykke, topscorer for F.f.I. med ti mål, var særdeles tæt på ti minutter før tid, men desværre tog hans ellers udmærkede forsøg stolpen. Birklykke var dog ikke færdig endnu og et par minutter i lukketid fandt han navnebroderen Jeppe Schmidt på modsatte stolpe. Schmidt fik prikket bolden over stregen og kunne dermed notere sig sit første mål på klubbens bedste seniorhold. Jeppe Schmidt startede i øvrigt sæsonen på Legends from the past-projektet.

Eneste malurt i bægeret denne lørdag eftermiddag var Villy Olsens knæskade efter blot et kvarters spil. Han blev kørt på sygehuset, og det så grimt ud med en knæskal der altså var "ude af position". Bestemt ikke noget kønt syn, men heldigvis var det ikke korsbåndet der var røget som først antaget, da Villy vred sig i smerter. Fra den beskedne redaktion ønsker vi Villy alt det bedste, og lad os håbe at han inden længe er klar igen. 

Det var sidste punktum sat for fodboldåret 2016. En stor tak til cheftræner Jakob Borup, der har valgt en pause fra trænergeringen. Igen herfra en stor tak for et godt år under Jakobs vinger og alt muligt held og lykke fremover. En stor tak skal igen lyde til jer der har støttet drengene såvel ude som hjemme. I er en uvurderlig støtte - gutterne sætter pris på det. Vi ses igen når sæsonen 2017 skydes igang med turneringstart i marts-april under Christian Kærsgaards ledelse. Vi ses til bold i det nye år. Indtil da: Glædelig jul og et godt nytår, når vi når dertil. 

Kampinfo: F.f.I. - Hjørring IF (lll) 4-1 (2-0)

Mål:
 1-0, 2-0 Jesper Gasberg (26., 33.), 3-0 Mads Møller (49.), 3-1 Christian Haugaard (64.), 4-1 Jeppe Schmidt (86.)


10 minutters udvisninger: F.f.I.: Ingen // Hjørring IF (lll): Mikkel Kjeldsen (84.)

Udvisninger: Ingen

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): Lasse Fjordbak - Benjamin Kristensen, Jack Vejle (c), Casper Holm, Villy Olsen (14: Hasan Musawi) - Jesper Gasberg, Mikkel Tolstrup, Frederik Klarskov, Jeppe Schmidt - Jeppe Birklykke, Mads Møller

Tilskuere:
 100

Dommertrio: Jan Falberg Jensen - Henrik Andersen og Ole Lyng

Kampens spiller:
 Jesper Gasberg med 7 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk