My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. drager til Hjørring

To af målscorerne fra 6-0-sejren over SHI den 20. august. Marcus Grønning (i duel med Dronninglund-spiller) og i baggrunden Frederik Guldager // Foto: Anette Gasberg

6. oktober 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Med seneste nederlag mod Dronninglund, og som de øvrige resultater flaskede sig i den forgangne spillerunde er F.f.I. inden lørdagens møde ude mod SHI placeret i ingenmandsland i midten.

Dronninglund var det første mandskab der både sejrede på Empire Stadium i efteråret, samt holdt F.f.I.´erne fra fadet rent scoringsmæssigt. Navnlig efter pausen havde værterne en række fornuftige muligheder, blandt andet to forsøg clearet på målstregen, og så var debutanten fra Legends from the past, der i øvrigt kan rykke op i Serie 4 torsdag aften med en indbyrdes sejr over Serie 5(2), Ronnie Schou, tæt på at lykedes med et lob over Dronninglund-målmanden kort efter sin indskiftning. Med de øvrige resultater in mente, er Borups tropper placeret på rækkens fjerdeplads og med efterårets ustabilitet er løbet om en decideret topplacering kørt for denne gang. Tilmed er rækkens øvrige miderhold, HI og Hjørring AIK Frem, begyndt og vise tænder, så et eventuelt nederlag kan faktisk gøre, at F.f.I. kan ryge under midten. Tre point mod SHI i lørdagens kamp vil helt og aldeles sikre F.f.I.´erne mod nervepirrende kampe i det resterende turneringsprogram hvor modstanderne i tre sidste kampe hedder Jerslev/Sterup hjemme, AIK Frem på udebane. Endelig sluttes fodboldåret 2016 af på Empire Stadium, når HI aflægger visit lørdag den 29. oktober. 

Værterne fra SHI har derimod masser på spil i lørdagens kamp. De blå/hvide fra det nordvestlige Hjørring kæmper en brag kamp for overlevelse og har inden denne 11. spillerunde seks point op til den rigtige side af stregen. Det skal dog med, at HI på sjettepladsen har spillet en kamp mindre. SHI plejer at være en svær nød at knække, i særdeleshed med deres stærke offensiv. Det har dog haltet noget i løbet af efteråret at stille med fuldt disponibelt mandskab, hvilket også kom til udtryk i mødet i det frederikshavnske i august. Her sejrede F.f.I. med 6-0 takket være to mål af henholdsvis Marcus "Grille" Grønning og Jeppe Birklykke mens også Casper Holm Jensen og Frederik Guldager kom på tavlen. Ser man lidt tilbage i historiebøgerne har F.f.I. haft nogle mindeværdige og særdeles målrige kampe - oftest i Frederikshavn. Ved Højene Hallerne har det ofte været lidt mere moderat hvad angår målshowet, men intensiteten har ikke manglet af den grund.

Intenst skal det nok også blive denne gang. Hjemmeholdet fik en overordentlig vigtig sejr mod allerede nedrykkede Vrå/Børglum. 2-0 lød gevinsten på ved Idrætcenter Vendsyssel og med denne vitaminindsprøjtning vil SHI kæmpe med alt hvad de har for at fuldføre redningsmissionen. Med andre ord, så venter der en vanskelig affære for et F.f.I.-mandskab der selvsagt ikke har været skidt kørende på fremmed græs. Det skal der meget gerne laves om på lørdag. Lad kampen blive en perfekt optakt til aftenens festivitas. 

Kom så, gutter!

Serie 2 - 11. spillerunde
Skibsby-Højene IF - F.f.I. 
Lørdag den 8. oktober kl. 15:00
Højene Hallerne

Dommertrio: Andreas Rosander Andersen - Per Værens og Allan Slot

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk