My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. jagter den 11. sejr i træk

Frederik Klarskov, her fotograferet efter april måneds 2-1-sejr mod Skagen, skal op mod sin onkel, der som bekendt træner Skagen-mandskabet  // Foto: Fotograf Michael Frederiksen, Kanal Frederikshavn

7. juni 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

I forårets sidste udekamp skal F.f.I. fredag aften op mod rivalerne fra Skagen, der gjorde en god figur i det omvendte møde på Empire Stadium. Sådan bliver det formentlig også denne gang, så der venter bestemt en hård kamp.

En hård forårssæon går ind i sin afslutning, men inden der den 17. juni står på fest for alle på Empire Stadium, skal F.f.I.´s kommende Serie 1-hold igennem de to sidste kampe i såvel Serie 2 som i Nordjyske Bank Ligaen. Denne fredag skal rød/sorte op mod skagboerne, inden SEIF venter lørdagen efter. Netop i denne kamp gælder det velsagtens én af sæsonens hårdeste kampe, når Jan Wrensteds blåklædte skagboer byder op til dans på hvad der betegnes som et af landets græstæpper. 

Skagen-mandskabet har muligheden for at slutte på andenpladsen i Serie 2, mens de er definitivt sikre på at slutte på Nordjyske Bank Ligaens tredjeplads, hvilket medfører en omgang pizza på Empire i Frederikshavn. Såfremt Wrensteds tropper skal slutte på rækkens næstøverste placering kræver det at de tilføjer F.f.I.´erne det første nederlag i dette flotte forår, og sagt med al respekt for de resterende mandskaber i rækken, så er værterne nok det bedste bud herpå. Dels fordi at SIK-mandskabet nok er det bedste mandskab frederikshavnerne har været oppe imod i denne kampagne, og så har vi altså med et lokalopgør at gøre. Det plejer som regel at give lidt mere til kampene.

At Skagen, efter denne skribents mening, er det bedste hold F.f.I. har været oppe imod, kunne man se i mødet på Empire Stadium den 29. april. Skagen bragte sig foran i slutningen af første halvleg ved Kasper Sørensen, inden Tobias Overlade udlignede fra 11 meter-pletten. Daniel Overlade scorede midtvejs i anden halvleg, det der sandsynligvis var sæsonens bedste F.f.I.-mål. Efter en fremragende et-to-kombination stak Jeppe Birklykke af sted på venstrekanten og smækkede et præcist indlæg ind i panden på Daniel Overlade. Kasper Sørensens 1-0-mål i denne kamp er faktisk det seneste Lasse Fjordbak og co. har inkasseret. En hurtig hovedregning siger at det er 514 minutter (svarende til fem og en halv kamp) siden at F.f.I.-keeperen sidst har pillet læderet ud af egne netmasker.

Det bliver en interessant kamp, når de blå møder de rød/sorte. Der bliver som altid knald på, og der skal i den grad leveres på et højt niveau hos gæsterne. Der skal højst sandsynligt vises mere end i 3-0-sejren mod Hjørring AIK Frem, hvor "Kesses" tropper i perioder var på hælene. 

Serie 2, 11. spillerunde
Skagen IK - F.f.I.
Fredag den 9. juni kl. 18:30
Spar Nord Arena (Skagen)

Dommertrio: Jan Søndergaard Sørensen - Morten Lund Gøgsig og Jan Falberg Jensen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk