My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. nedlagt efter pausen i Hjørring

Det fungerede ikke for F.f.I.´erne i fredagens kamp i Hjørring,og skuffelsen var da også enorm efter kampen / / Foto: Anette Gasberg

10. september 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen


Komplekset på fremmed græs fortsatte fredag aften, da F.f.I. led et bittert 0-2-nederlag til et rutineret HI-mandskab. Kort opsummeret: En godkendt første halvleg og helt igennem skidt efter pausen.

Fredagens opgør i nydelige rammer hvad angår såvel bane som vejret, blev indledt af et, i dagens anledning, blå/hvid-stribet F.f.I.-mandskab. De unge frederikshavnere var meget på bolden, og fik da også broderet sig igennem til et par ganske fornuftige forsøg. Den sidste snert og finesse manglede i de afgørende momenter og dermed røg langt de fleste lovende momenter ud i sandet for gæsterne. Det var småt med chancer på Landlyst i løbet af halvlegen. F.f.I. mangler fortsat at tage træfsikkerheden med fra hjemmekampene, for det var i sandheden ikke mange 100 procent-chancer F.f.I. formåede at tilspille sig mod et klogt rutineret HI-mandskab, der havde omstillingsspillet kørt i stilling. Et par gange i løbet af halvlegen blev det til et par kontramuligheder, men helt farligt blev aldrig.

Symptomatisk for første havleg, blev den vel bedste mulighed til Borups tropper skabt lidt ud det blå kort før pausen. Villy Olsen var gået med frem fra sin backposition og ganske opportunistisk valgte han at sende et kraftfuldt skud mod øverste lange målhjørne, men desværre endte det lovende forsøg lige over mål. Dermed kunne de to mandskaber gå til pause med stillingen 0-0.

Der skulle bare gå tre minutter efter sidebyttet, da HI i allerhøjeste grad definerede hvad skarphed er i fodbold. På noget der minder om hjemmeholdets første mulighed, udnytter, netop i pausen indskiftede, Granit Gashi en opspilsfejl fra F.f.I.'erne. Helt fri med Kenneth Isaksen i F.f.I.-buret var det en smal sag for HI-offensivspilleren at bringe de rødblusede foran med 1-0.

F.f.I.´erne havde det overordentligt svært i anden halvleg. Der var ikke meget der lykkedes og læg dertil, at den sidste gnist og vilje manglede, så er det altså svært at vinde fodboldkampe. Nok havde frederikshavner-mandskabet bolden mest, men det var altså ikke fordi, at HI-målmand, Martin Rusborg Christensen havde synderligt meget sved på panden i anden halvleg, borset fra en enkelt gang midtvejs i halvlegen, hvor Casper Larsen sender et ganske kvalificeret skud mod HI-målet. Det blev med en fin refleks holdt ude af buret af HI´s sidste skanse.

I slutfasen bliver det til en offensiv satsning med tre mand i bagkæden. Det gav naturligvis HI mere plads til omstillingsspillet. Netop i forbindelse med en kontramulighed med få minutter tilbage, får Casper Holm nedlagt en HI-spiller og det efterfølgende frispark bliver på smukkeste vist eksekveret af den tidligere F.f.I.'er, Dennis Østergaard. 2-0 til hjørringenserne og så synes det game over for De Røde Bavianer. Foruden et par gule kort i slutfasen skete der ikke alverden. Dermed endnu et nederlag på fremmed græs. Topstriden synes atter langt væk. Vi er netop h
alvvejs i efteråret og dermed vender turneringen. Næste opgave er således Skagen på udebane, lørdag den 17. september med kampstart klokken 14:00 på Spar Nord Arena i Skagen. 


Kampinfo: Hjørring IF (ll) - F.f.I. 2-0 (0-0)


Mål: 1-0 Granit Gashi (48.), 2-0 Dennis Østergaard (88.)

10 minutters udvisninger: Hjørring IF (ll): Granit Gashi (87.) // F.f.I.: Casper Holm (87.), Cato Kristensen (89.)

Udvisninger: 
Ingen

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): Kenneth Isaksen - Villy Olsen (68: Jonas Glinvad), Casper Holm,Jack Vejle (c), Benjamin Kristensen (56: Frederik Klarskov) - Jesper Gasberg. Cato Kristensen, Frederik Lysegaard, Jeppe Birklykke - Mads Møller (60: Casper Larsen),Tobias Wiis

Tilskuere:
 100

Dommertrio: Troels Christensen - Nicklas Haugaard Mortensen og Jesper Kirkedal

Kampens spiller:
 Casper Holm, Tobias Wiis og Jack Vejle med hver 4 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk