My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. og Jerslev/Sterup delte i porten

Jeppe Birklykke kun notere sig for siit 10. sæsonmål i dette efterår // Foto: Anette Gasberg

17. oktober 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen


F.f.I. var bagud to gange i søndagens kamp mod Jerslev, men formåede dog at hente det ene point i land. Tobias Wiis og Jeppe Birklykke kom på tavlen i 2-2-dysten mod Jerslev/Sterup.

Trods gæsternes behov for tre point i topstriden, så var det F.f.I. der kom bedst fra land. Det var også værterne der skabte opgørets første store mulighed efter bare seks minutters spil, da frederikshavnernes man of the match, Frederik Klarskov sendte et kvalificeret forsøg afsted mod Jerslev/Sterup-målet. Jerslev-keeper Troels Aaen fik med en fin redning afværget situationen. Små ti minutter senere var der aktion i den modsatte ende, da en fejlaflevering kostede F.f.I.´erne dyrt. Vikarierende anfører Casper Holm nedlagde i sidste ende de blå/gules hurtige angriber, Duncan Samuel Wamela, i feltet og så var et straffespark uundgåeligt. Forsøget fra 11 meter tog den tidligere F.f.I.´er, Nikolaj Stisen sig af, og selvom keeper Carsten Degn var gået til den rigtige side, var forsøget placeret så yderligt at den var ude for rækkevidde. 1-0 til Jerslev/Sterup efter et kvarter. 

Værterne åd sig som halvlegen skred frem tilbage i opgøret. Det blev til en pæn portion standardsituationer til de rød/sorte, men rigtigt fartligt blev det ikke - dertil blev der sløset for meget hvad angik leveringen. Sløseri var der til gengæld ikke tale om kort før pausetid. Mads Møller fandt med en god aflevering Tobias Wiis, der på koldblodigvis sendte bolden i det lange hjørne. Dermed kunne frederikshavnerne gå ind til pauseteen med en noget bedre smag i munden efter en godkendt første halvleg.1-1 halvvejs i opgøret.

Efter pausen havde F.f.I.-mandskabet fin kontrol på begivenhederne. Der blev ikke givet alverden væk, men omvendt blev der heller ikke skabt alverden fremad banen. Jerslev/Sterup skulle ganske enkelt bruge tre point for at holde trit med Dronninglund og Skagen, men havde svært ved at skabe de fornødne muligheder. Det skulle således en hjælpende hånd og noget gavmildhed til, da det lykkedes Hans Ole Nødgaards tropper at bringe sig foran. F.f.I.´s bagerste fem 
tog sig en ordentlig blunder ved et hjørnespark, hvilket resulterede i at indlægget fra netop hjørnesparket fik lov til at sejle direkte i mål. Philip Nødgaard kunne notere sig for et lettere spektakulært mål. Jerslev var efter 65 minutter således tilbage i topstriden.

Hjemmeholdet greb faktisk taktstokken umiddelbart efter at have inkasseret 1-2-målet, og med ti minutter igen faldt reduceringen. Jack Vejle skubbet frem i forsøget på at vende 1-2 til point, og det viste sig at give bonus. Jack Vejle skabte så meget forvirring inde foran målmand Troels Aaen og efter sublimt forarbejde på egen hånd, kunne Jeppe Birklykke sende bolden i kassen. F.f.I.´s stærke kantspiller, der nu var oppe på 10 mål, havde kort før slutfløjt en kæmpe mulighed for at skaffe F.f.I. alle tre point, men Aaen i gæsternes bur fik reddet og dermed sluttede det hele 2-2. Det var efterårets første pointdeling for frederikshavner-mandskabet, der hidtil i sæsonen har været alt eller intet. Denne gav blev det hverken eller, hvad der dog ikke rykker alverden for F.f.I.´s muligheder i efteråret. Det ligner en "lunken" placering midt i tabellen. 

Næste opgave for Borups udvalgte er midterbraget den kommende lørdag, den 22. oktober, på udebane mod Hjørring AIK Frem. Der er kick-off i Frem Parken klokken 15:00.

Kampinfo: F.f.I. - Jerslev/Sterup IF 2-2 (1-1)

Mål:
 0-1 Nikolaj Stisen (16./str.), 1-1 Tobias Wiis (44.), 1-2 Philip Nødgaard (65.), 2-2 Jeppe Birklykke (81.)


10 minutters udvisninger: F.f.I.: Casper Holm (15.) // Jerslev/Sterup IF: Nicolai Larsen (28.), Philip Nødgaard (88.)

Udvisninger: Ingen 

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): Carsten Degn - Villy Olsen (25: Tobias Wiis genindskiftet), Cato Kristensen, Casper Holm (c), Jesper Gasberg - Tobias Wiis (15: Jack Vejle), Frederik Klarskov, Mikkel Tolstrup, Jeppe Birklykke - Mads Møller (77: Marcus Grønning genindskiftet), Marcus Grønning (46: Ronnie Schou)

Tilskuere:
 150

Dommertrio: 
Nicklas Haugaard Mortensen - Kasper Søndergaard Sørensen og Karsten Mikkelsen

Kampens spiller:
 Frederik Klarskov med 8 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk