My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. sejrede sikkert og rykker op i Serie 1

Stor jubel da oprykningen kom i hus // Foto: Fotograf Michael Madsen, wizion.dk

27. maj 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Med forårets tredje 7-0-sejr - og den anden i træk - sikrede F.f.I. sig oprykningen i sikker stil. Godt 300 tilskuere overværede fredagens begivenheder, der tilmed sikrede holdet 10.000 kroner i form af sejren i Nordjyske Bank Ligaen. 

Om end det gik knapt så stærkt som i sidste uges kamp hvad angik målscoringen, lagde F.f.I. godt fra land og allerede efter godt ti minutters spil bragte værterne sig i front i fredagens lokalbrag mod IF Skjold Sæby. Med en præcis bold i dybden fandt Cato Kristensen Mads Møller, der fra en spids vinkel dirigerede bolden i kassen. Som så mange gange set i foråret gik det stærkt for hjemmeholdet, og åbenbart også så stærkt, at fjernbetjeningen til måltavlen valgte at strejke. Et par nye batterier skulle der til, og så var der styr på det.

Fart på var der, og bare ti minutter efter Møllers åbningstræffer var der atter farde på færde. Tobias Overlade fandt med en forrygende diagonalaflevering navnebror Tobias Wiis og så var det en smal sag for kampens bedste spiller ifølge Kanal Frederikshavn, at tippe bolden over Christian Mørk i Sæby-buret. F.f.I. - uden egentlig at spille sig ud - skabte en del chancer yderligere i løbet af halvlegen, men i slutningen af første halvleg var der atter bud efter netmaskerne. Først kunne Tobias Overlade efter 40 minutters spil stange Wiis´ hjørnespark i kassen og kort efter kunne bromand Daniel sætte bolden i kassen, denne gang med Jeppe Birklykke i i oplæggerens rolle. Dermed kunne F.f.I. gå til pause foran med 4-0.

Efter pausen fortsatte den rød/sorte dominans, og et kvarter efter sidebyttet dog Daniel Overlade sagen i egen hånd, og smækkede bolden i kassen til en føring på 5-0. Netop indskiftede Duncan Wamala var efterfølgende tæt på, men måtte se sit ellers gode forsøg blive reddet af overlæggeren. Et par minutter senere var den så at sige gal igen, da Nikolaj Stisen med yderst præcis diagonalbold fandt Mads Møller i dybden, og sidstnævnte viste igen målnæsen - stille og roligt kunne han drible læderet forbi en chanceløs Christian Mørk i gæsternes bur.

For anden hjemmekamp nettede frederikshavner-mandskabet syv gange, og det sidste søm i kisten blev effektiv hamret i af Jeppe Birklykke med få minutter tilbage på uret. F.f.I.´s nummer 11 takkede for en flot assist af Frederik Guldager, ved at dreje læderet i kassen. Et par minutter senere kunne festlighederne begynde for alvor. Der blev hentet champagne i Magnum-flasker, alt imens klubben havde skaffet oprykningstrøjer. Derudover blev til et godt med sejrssange og ture i de højere luftlag til trænere og ledere. For at det ikke skulle være nok, kunne erhverskundechef i Nordjyske Bank, Frederikshavn, Leif Andersen overrække en "mobilchek" med 10.000 kroner for førstepladsen i Nordjyske Bank Ligaen, og denne blev overrakt til F.f.I.-kaptjan Frederik Klarskov. Festlighederne fortsatte først i omklædningsrummet og dernæst på Fodboldvej, hvor klubben var vært ved ´et godt glas´ eller to, og som fredag blev til lørdag blev sejrssangene sunget i det frederikshavnske natteliv. Resten af aftenen og natten er dog uden for referat, og det er vist godt det samme...

Et kæmpe tillykke skal der lyde til alle på og omkring holdet. Hermed skal der også lyde en stor tak for den uuvurderlige støtte i klubben har ydet, og ikke mindst til jer der weekend efter weekend har støttet drengene. Det er noget vi alle sætter en stor pris på. Stærke i medgang - henter pølser i modgang, hed fanklubben De Røde Bavianers motto. Endnu engang tusinde tak for jeres support!

Opgøret - og ikke mindst festivitassen - blev dokumenteret af fotograf Michael Madsen, der var på pletten med sit kamera. Det er der kommet nogle forrygende pletskud ud af, og alle disse herlige billeder kan ses her. Kanal Frederikshavn var også på Empire Stadium, og i løbet af wekenden vil der komme klip og reaktioner på kampen på kanalfrederikshavn.dk.

Kampinfo: F.f.I. - IF Skjold Sæby (ll) 7-0 (4-0)

Mål: 1-0 Mads Møller (12.), 2-0 Tobias Wiis (22.), 3-0 Tobias Overlade (40.), 4-0, 5-0 Daniel Overlade (43., 60), 6-0 Mads Møller (66.), 7-0 Jeppe Birklykke (87.)

10 minutters udvisninger: Ingen 


Udvisninger:
 Ingen

Holdopstilling - F.f.I. (4-2-3-1): Lasse Fjordbak - Cato Kristensen (63: Mathias Fischer, debut), Tobias Overlade, Nikolaj Stisen, Jesper Gasberg (76: Cato Kristensen genindskiftet) - Frederik Guldager (54: Mikkel Tolstrup), Frederik Klarskov (c) (83: Frederik Guldager genindskiftet) - Tobias Wiis (54: Duncan Wamala), Jeppe Birklykke, Daniel Overlade - Mads Møller (67: Tobias Wiis genindskiftet)

Tilskuere: 300

Dommertrio:  Morten Lund Gøgsig - Lars Christian Thomsen og Michael Eriksson Christensen

Kampens Spiller: 
Tobias Wiis kåret af Kanal Frederikshavn // Mads Møller 6 stemmer i intern afstemning

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk