My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. skal rejse sig i Nørresundby

F.f.I.'s skal løfte niveauet, hvis der skal tre point med hjem fra Nørresundby  // Foto: Flemming Guldager

31. marts 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Kunstgræsbanen ved Lindholm Høje Stadion danner lørdag eftermiddag rammen om F.f.I.'s kamp mod Nørresundby. Niveuaet skal hæves forhold til premierekampen, idet der venter en særdeles hård opgave.

Det var på ingen måde den åbning på den imødesete forårssæson man kunne have ønsket sig, da de rød/sorte i egen hule blev besejret 2-0 af et snu spillende Løgstør-mandskab. Generelt manglende den sidste ærgerrighed og ikke mindst skarpheden. Foruden et par gode muligheder, var det begrænset hvad F.f.I. kom frem til gennem opgøret 2. påskedag og desværre blev et par personlige fejl udslagsgivende. På den måde lignede det desværre de foregående to premierekampe i foråret mod henholdsvis AaB og Jetsmark i 2014.

Lørdag eftermiddag gælder det endnu en svær kamp. Denne gang på udebane mod Nørresundbys Danmarksseriereserver. Søren Poulsens mandskab kom modsat Jakob Borups tropper godt fra start ved på udebane at besejre AaB med 2-1 efter to mål midtvejs i anden halvleg, inden de bolsjestribede fik reduceret i slutfasen. Det unge frederikshavner-mandskab, der lørdag debuteter i det spritnye blå- og hvidstribet udebanedress, har generelt haft det svært mod Nørresundbys andethold. Således har Solside-mandskabet vundet de to seneste opgør. Senest blev det til en hjemmesejr på 3-1 takket være to tidlige mål, inden Mads Møller kort efter pausen fik reduceret til 1-2. Værterne fik i sidste ende fik lukket og slukket i det der endte med dramatik efter slutfløjt.

Seneste F.f.I.-sejr mod Nørresundby (det daværende FC Solsiden) skal findes tilbage i maj i fjor. Det blev til en rød/sort sejr på 3-0 i et opgør hvor Marcus "Grille" Grønning og Jeppe Birklykke var tidligt på pletten inden Jack Enevoldsen cementerede den overbevisende sejr i slutfasen med et flot frisparksmål. Det er nogle af de takter der skal findes frem såfremt det fysisk stærke Nørresundby-mandskab skal besejres. Kampen spilles som nævnt på den relativt nyanlagte kunstgræsbane ved Lindholm Høje Stadion, hvorfor der som udgangspunkt er lagt op til en seværdig kamp.

Man kan måske leve med manglende skønhedspriser såfremt man får et revanchelystent F.f.I.-mandskab at se. Det er der brug for, hvis der skal tre point på kontoen. Det skal der gerne hvis vi skal kunne kalde forårsstarten for nogenlunde godkendt.

Kom så, gutter!


Serie 1 - 2. spillerunde
Nørresundby FB (ll) - F.f.I.
Lørdag den 2. april kl. 13:00
Kunstgræsbanen v./ Lindholm Høje Stadion

Dommertrio: Max Kristensen - Anette Fisker og Johnny Bonde

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk