My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. skal være på vagt mod et velspillende Dronninglund-mandskab

”Kesses Kanoner” skal være på vagt, når det gælder Dronninglund på udebane // Foto: Anette Gasberg

21. september 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Efter to kampe med knapt så godt spil, gælder det for de rød/sorte at steppe op og i den grad vise en anden indstilling, når turen lørdag eftermiddag går til Dronninglund. Værterne er ganske vist bundhold, men let bliver det ikke.  

Det er ganske vist et opgør mellem bund og top der kommer til at udspille sig lørdag eftermiddag på Dronninglund Ny Stadion. Det ligger til højrebenet at udpege F.f.I.-mandskabet som favoritter til kampen, men klubbens skribent forudsiger en ganske tæt kamp mod to offensivt spillende mandskaber. De hvid/blå-stribede, der som bekendt har de to tidligere F.f.I.`ere Mike Petersen og Jacob Hørbye på holdkortet, angriber med mange mand og råder over en ganske solid offensiv.

Dette blev også understreget i de to klubbers seneste møde for blot tre uger siden. Særligt i første halvleg ydede Claus Vestergaards tropper en fremragende indsats og havde i den grad hjemmeholdet på krogen i løbet af halvlegen, der som bekendt endte 2-2. Efter pausen trak frederikshavnerne fra, og sejrede i sidste ende med 5-2,  en kamp hvor Kasper Sørensen i sidste ende kunne notere sig et hattrick.

Dronninglund-mandskabet er velsagtens det bedste hold F.f.I. har mødt i løbet af efteråret. Om ikke andet var det suverænt det hold der har voldt Kærsgaards tropper de største kvaler i dette efterår. Den føromtalte 5-2-sejr er i øvrigt den eneste sejr over Dronninglund som F.f.I.´erne har hentet. I august sidste år sejrede Dronninglund 4-1 på hjemmebane i Serie 2, mens det omvendte møde på Empire Stadium i oktober i fjor endte med en 1-0-sejr til gæsterne. Dermed er Dronninglund det seneste mandskab der har slået F.f.I. på hjemmebane, og ´formelt´ set det seneste mandskab der i det hele taget har besejret De Røde Bavianer. Bliver det til point i lørdagens brag, så vil F.f.I. være ubesejret i turneringsregi i 20 kampe.

Serie 1 - 8. spillerunde
Dronninglund IF - F.f.I. 
Lørdag den 23. september kl. 16:00
Dronninglund Ny Stadion

Dommertrio: Alen Fific - Ejub Avdic og Henrik Hansen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk