My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. smed sejren i lokalopgøret

F.f.I. smed to dyrebare point i bundstriden // Arkivfoto: Flemming Guldager

1. maj 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Jesper Gasberg og Magnus Grøn havde på hver sin side af pausen sikret F.f.I.'erne en 2-0-føring, men på to hurtige mål i forbindelse med dødbolde fik lokalrivalerne fra Skagen udlignet til slutresultatet 2-2.

Efter en rodet start på det imødesete lokalbrag, var det midtvejs i halvlegen Jakob Borups tropper der satte sig på opgøret. Det blev således også til et par gode muligheder til hjemmeholdet. Den største tilfaldt Frederik Lysegaard, der dog sendte sit skudforsøg lige forbi mål.

Desværre måtte Cato Kristensen - i øvrigt skagbo - lade sig udskifte efter et uheldigt sammenstød med målmand Kenneth Isaksen. Fra skribentens position lignede det umiddelbart et slag på hoften. Senere i opgøret måtte desuden også Jesper Gasberg forlade banen med knæproblemer.

Trods den ærgerlige skade, etablerede F.f.I. et godt pres på de blåblusede skagboer på og kort før pausen udmøntede det sig et fortjent føringsmål. Marcus Grønning drev bolden frem fra sin højre back og fandt backkollega Jesper Gasberg, der fra en spids vinkel fik sendt bolden i kassen via en afretning fra en Skagen-spiller. Dermed kunne F.f.I. gå til pause foran 1-0.

Efter pausen fortsatte de gode takter og godt ti minutter efter sidebyttet fik hjemmeholdet fordoblet føringen, da Magnus Grøn slap igennem og udplacerede Peter Vang i Skagen-buret.

Skagen er notorisk stærke på dødbolde og det viste de bestemt også denne søndag eftermiddag. Med et kvarter tilbage på uret steg Rasmus Rump højt til vejrs på et hjørnespark og fik bragt spænding tilbage i opgøret. Fem minutter senere gjorde endnu et hjørnespark det ondt værre for de rød/sorte. Kaspar Andersen dukkede op og fik dermed skagboerne på omgangshøjde.

I den efterfølgende periode gik der "kortbonanza" i lokalbraget, men det var alligevel F.f.I.'erne der gik efter de tre point. I et par omgange var det lige ved at give pote. Tobias Wiis havde et forsøg på stolpen og Magnus Grøn havde ligeledes en god mulighed. Desværre gik der en anelse for lang tid og muligheden røg derfor ud i sandet. Dermed sluttede det 2-2. En mavepuster af rang efter at have ført 2-0 med et kvarter tilbage. Ikke mere snak: Der skal bare tre point på kontoen i næste kamp.

Netop næste kamp for de unge frederikshavnere er allerede på torsdag (Kr. Himmelfartsdag) når det gælder en udekamp mod RKG. Der er kampstart på Bixen Arena i Klarup klokken 13:00.

Kampinfo: F.f.I. - Skagen IK 2-2 (1-0)

Mål:
1-0 Jesper Gasberg (41.), 2-0 Magnus Grøn (57.), 2-1 Rasmus Rump (74.), 2-2 Kaspar Andersen (80.)


10 minutters udvisninger: F.f.I.: Frederik Lysegaard (81.), Casper Larsen (90.+1) // Skagen IK: Marcus Terpet (58.), Mathias Munk (81.), Sebastian Nielsen (84.)

Udvisninger: Ingen

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-1-1): Kenneth Isaksen - Jesper Gasberg (52.), Cato Kristensen (25: Villy Olsen), Jack Vejle (c), Marcus Grønning - Tobias Wiis, Frederik Guldager, Frederik Lysegaard, Jeppe Birklykke - Magnus Grøn - Mads Møller (46: Casper Larsen)

Tilskuere:
200

Dommertrio:
Tommy Toft Kristensen - Jan Søndergaard Sørensen og Nynne Jensen

Kampens spiller:
Tobias Wiis med 11 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk