My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. tabte klart i topkampen

Marcus "Grille" Grønning (i duel med Sulsted-spiller i foråret) scorede et fightermål med Dronninglund // Foto: Anette Gasberg

17. august 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

F.f.I.'erne kunne ikke følge op på den optimale sæsonstart og i tredje spillerunde sejrede Dronninglund i egen hule med 4-1 i en kamp præget af personlige fejl. Marcus "Grille" Grønning scorede til 1-1.

Onsdagens solrige opgør på Dronninglund Ny Stadion blev indledt med brask og bram, og det var hjemmeholdet der indledte med et solidt pres. Det førte til et par gode muligheder, inden det blev 1-0 efter bare ti minutter. En blunder i F.f.I.-defensiven førte til at en bold på tværs til bagerste stolpe førte til at Dronninglunds Michael Brønnum Jensen kunne sætte læderet i kassen til en tidlig føring til de blå/hvid-stribede.

F.f.I.'erne fik dog samlet sig op og bare syv minutter efter værternes føringsmål faldt udligningen. Marcus "Grille" Grønning gik energisk med frem fra sin venstre back. En hurtig et-to-kombination med Casper Larsen gjorde at "Grille" slap fri, sendte læderet ind over og fik fat i en egen retur. På knoklermanér fik Grønning skovlet bolden over målstregen. Der var lidt usikkerhed om bolden var inde, men dette kunne linjevogteren i samråd med dommeren i sidste ende konfirmere og så stod den 1-1. Herefter havde både Casper Larsen og Mads Møller en god mulighed, ligesom Jeppe Birklykke fik testet Dronninglund-keeper, Nicolai Thy. En begivenhedrig første halvleg endte 1-1. Ganske fornuftig indsats af de rød/sorte.

Fem minutter efter sidebyttet havde Peter Jacobsens tropper en god mulighed for at bringe sig foran på ny, da et afrettet skud tog oversiden af overlæggeren. Kort efter var det så de frederikshavnske gæsters tur til at ramme træværket. Et fremragende skud fra Frederik Klarskov, F.f.I.'s bedste på dagen, prellede af på stolpen.

Herefter gik det stærkt på måltavlen for hjemmeholdet. Jacob Hørbye, som nævnt tidligere F.f.I.'er, hamrede på fremragende vis et frispark i kassen og dermed gjorde han det onde ved sin gamle klub. To minutter senere blev det også 3-1, da Mikkel Lyngholm Olsen fik for meget tid til klappe læderet ind i det korte hjørne. En fejl af keeper Kenneth Isaksen i slutfasen gjorde at Joachim Rams Sparvath lukkede og slukkede med målet til 4-1. Efter to sejre i træk, er F.f.I.-mandskabet kommet ned på jorden igen. Videre i teksten. Weitergehen. Punktum!

Næste opgave for F.f.I.-mandskabet er allerede på lørdag den 20. august mod Skibsby-Højene. Opgøret på Empire Stadium er med kick-off klokken 14:00.

Kampinfo: Dronninglund IF - F.f.I. 4-1 (1-1)

Mål: 1-0 Michael Brønnum Jensen (10.), 1-1 Marcus Grønning (17.), 2-1 Jacob Hørbye (63.), 3-1 Mikkel Lyngholm Olsen (66.), 4-1 Joachim Rams Sparvath (89.)

10 minutters udvisninger: Dronninglund IF: Ingen // F.f.I.: Tobias Wiis (70.)

Udvisninger:
 Ingen 

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): Kenneth Isaksen - Casper Holm, Cato Kristensen, Jesper Gasberg, Marcus Grønning - Frederik Klarskov (75: Magnus Lysegaard), Frederik Lysegaard (82: Casper Larsen genindskiftet), Frederik Guldager (c), Jeppe Birklykke (80: Mads Møller genindskiftet) - Mads Møller (59: Jonas Glinvad), Casper Larsen (66: Tobias Wiis)

Tilskuere:
 100

Dommertrio: Steffen Møller Christensen - Alen Fific og Thomas Kastrup

Kampens spiller:
 Frederik Klarskov med 10 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk