My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. udraderede Jetsmark og sejrede med 8-0

Daniel Overlade, Kampens Spiller, header F.f.I. foran 3-0 i nedslagtningen af Jetsmark // Foto: Anette Gasberg

14. oktober 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Lad det være sagt med det samme: Der var langt hen ad vejen klasseforskel da F.f.I. lørdag eftermiddag på Fodboldvej udraderede Jetsmark med hele 8-0. Navnlig i første halvleg spillede værterne en fremragende kamp.

Efter en ganske lige indledning var det F.f.I. der greb taktstokken - og det var tilmed med et markant udtryk. Allerede efter 10 minutters spil bragte de rød- og sortklædte frederikshavnere sig foran. Tobias Wiis var i oplæggerens rolle med en god aflevering til Jeppe Birklykke, der stille og roligt lagde bolden i det korte hjørne.


Wiis var igen på spil et lille kvarter senere, og denne gang var Daniel Overlade manden bag scoringen. Det lignede et skud snert forbi den forreste stolpe, hvad også Jetsmarks keeper tilsyneladende troede. Det gik dog hverken værre eller bedre end at skuddet sneg sig i mål. F.f.I. var oppe med to og i den grad oppe på mærkerne.

F.f.I. nærmest vadede i chancer i løbet af halvlegen. Tobias Wiis havde et godt hovedstød der dog tog en Jetsmark-spillers skulder. Der skulle netop et hovedstød til for at gøre det til 3-0. Det var Daniel Overlade som kraftfuldt headede Jeppe Birklykkes millimeterpræcise hjørnespark i rusen.

En klassisk Nikolaj Stisen-situation udspillede sig kort før pausen. Her taler vi naturligvis om hans meget nøjagtige diagonalbolde, og det var netop sådan en der førte til at Mads Møller med frit løb udnyttede en kikset offsidefælde. 4-0-stillingen holdt til pause, og det var vel egentlig meget rammende for en opvisning af værterne på en flot Bane 1 på Fodboldvej.

Dobbelt op i anden halvleg
Det var stadig solidt efter sidebyttet, men spillet nåede dog alligevel aldrig niveauet fra første halvleg. Ikke desto mindre var Kesses Kanoner i den grad i teten, og knapt havde tilskuerne indfundet sig på højen efter pausepølsen før netmaskerne atter blafrede. I princippet var opskriften den samme som ved 4-0-målet: Stisen med en diagonalbold og Mads Møller igennem. Denne gang udnyttede Møller at Jetsmark-keeperen mistimede sit indgreb.


Tobias Wiis - dobbelt assistmager - ville også lege med, da hans forsøg på et indlæg såmænd sejlede i mål, og selvom en Jetsmark-spiller prikkede bolden i kassen, havde bolden efter sigende krydset målstregen forinden. Derfor noterer undertegnede Wiis for målet.

Kasper Sørensen gjorde det efter godt en times spil til 7-0, og denne gang var Mads Møller i oplæggerens rolle. Møller, der virkelig føler sig tilpas på kanten, kunne endda notere sig et hattrick... Oder was? Hans fremragende frispark tog overlæggeren, og det lignede unægteligt at bolden havde krydset målstregen. Jeppe Birklykke var dog hurtigt over returen og så stod den med vished 8-0. Om det var Møllers mål eller ej var vitterligt svært at vurdere, men et vedvarende pres - tangerende til plageri - fra Mads gør altså at han fik målet.

Det blev ved de otte mål, også selvom Jetsmark faktisk havde sine muligheder i kampen. Lasse Fjordbak hev i realiteten to-tre store redninger frem, men det fjerner imidlertid ikke indtrykket af at der langt hen ad vejen var klasseforskel i opgøret, der altså som nævnt blev afviklet på Fodboldvej.

Med spændingen intakt i toppen qua Hirtshals´ uafgjorte resultat i Klarup, så handler det for F.f.I. at følge op på de gode takter. Det må meget gerne ske i næste spillerunde, når de rød/sorte lørdag den 21. oktober møder et nedrykningstruet Birkelse-mandskab. Det bliver bestemt ikke nogen let kamp, idet man må forvente at hjemmeholdet kommer med alt hvad de har for at redde skindet i Serie 1. Mød op og støt gutterne i den vigtige kamp. Der er kampstart klokken 14:00.

 
Kampinfo: F.f.I. - Jetsmark IF 8-0 (4-0)

Mål: 1-0 Jeppe Birklykke (10.), 2-0, 3-0 Daniel Overlade (24., 35.), 4-0, 5-0 Mads Møller (42., 48.), 6-0 Tobias Wiis (54.), 7-0 Kasper Sørensen (62.), 8-0 Mads Møller (64.)

10 minutters udvisninger: F.f.I.: Ingen // Jetsmark IF: Ehab El-Sayed (40.)

Udvisninger: 
Ingen  


Holdopstilling - F.f.I. (4-2-3-1):
 Lasse Fjordbak - Jesper Gasberg, Tobias Overlade, Nikolaj Stisen, Mikkel Tolstrup - Frederik Klarskov (c), Daniel Overlade - Tobias Wiis, Jeppe Birklykke, Mads Møller - Kasper Sørensen


Udskiftninger:

18. min.: Tobias Overlade ud - Mathias Bowman ind
20. min.: Mathias Bowman ud - Tobias Overlade ind
63. min.: Daniel Overlade ud -  Mathias Bowman ind
75. min.: Mads Møller ud - Ronnie Schou ind
81. min.: Tobias Wiis ud - Casper Larsen ind
82. min.: Tobias Overlade ud - Daniel Overlade ind

Dommertrio:
  Andreas Rosander Andersen - Karsten Mikkelsen og Jan Søndergaard Sørensen


Kampens Spiller:
 Daniel Overlade med 8 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk