My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Forårets sidste udekamp

Ligesom der blev tanket væske op i hedeslaget i Sulsted, så skal der tilsvarende fredag aften tankes op på pointkontoen // Foto: Anette Gasberg

8. juni 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen


Om end det ser mere end svært ud - mildt sagt - at klare frisag i rækken, skal fredagens udekampe mod kommunerivalerne fra Skagen gerne munde ud i forårets første sejr på fremmed græs.

Med lørdagens 1-4-nederlag i Sulsted ser det unægteligt ud til, at en nedrykning er meget nær. Ganske vist er der med Alka Superligaens udvidelse suspenderet en lang række nedrykninger langt nede i DBU's Jyllands system. Kun et enkelt hold lader til at at være sikker på nedrykning, men pointantallet spiller altså en helt væsentlig rolle, når man set i det lys, skal sætte sit lid til andre puljer. Indrømmet, så er undertegnede pt. ikke helt skarp på reglerne og vil derfor undlade at drage for mange konklusioner.

Sikkert og vist er det dog, at de rød/sorte drager en tur mod nord, når det nydelige græstæppe på Spar Nord Arena i Skagen danner rammen om næstsidste spillerunde. Skagen har tre point mere end F.f.I. og leger man med tanken om, at skagboerne henter fuld genvist i de to sidste kampe, er muligheden for redning formentlig til stede blandt de blåblusede. Frederikshavnerne er pisket til at hente tre point - også i sidste spillerunde mod RKG. Hvis det ser svært ud på forhånd, så er det i den grad definitivt med et eventuelt pointtab i fredagens kamp.

Nu vi er ved pointtab, så var det nettop også hvad Borups tropper følte efter det omvendte møde på Empire Stadium den 1. maj. F.f.I. førte 2-0 takket være et mål på hver sin side af halvleg signeret af henholdsvis Jesper Gasberg og Magnus Grøn. Skagen fik to dødboldsmål med fem minutters mellemrum sent i anden halvleg og var vel ret beset heldige med det ene point. Det tør skribenten godt at sige.

Med den rette vilje kommer man langt. Kom så, gutter!

Serie 1 - 13. spillerunde
Skagen IK - F.f.I.
Fredag den 10. juni kl. 18:30
Spar Nord Arena

Dommertrio:
Christian Christiansen - Torben Clausen og Per Christensen


Nedenfor kan I danne jer et overblik over de formodede "suspenderede" nedrykninger:
FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk