My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

I den varme stol: Frederik Klarskov

Frederik Klarskov (med nummer 7 på shortsene) er denne uge en tur i den varme stol // Foto: Anette Gasberg
13. oktober 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen 

Til denne hjemmekamp mod Jerslev/Sterup IF har Frederik Klarskov ordet. "I den varme stol" er en artikelserie hvor en førsteholdsspiller vil komme til orde med en række hurtige spørgsmål om løst og fast.

Midtbanespilleren, der både har gjort sig på kanten og den centrale midtbane, kommer i denne uges udgave af Den Varme Stol med et par kærligt mente stikpiller mod holdkammeraterne. En mand får dog også ros. Eller om ikke andet holdleder Bo Lysegaards æbleudskærer. Klarskov husker også tilbage på tiden som ungdomsspiller med stor glæde, men et par af sølvmedaljerne skulle dog gerne have været i guld. 

Hvis du var DJ i omklædningsrummet, hvad for noget musik skulle være en del af din playliste? 
Det kommer lidt lidt an på stemning og tidspunkt. Før kampen er det rart med noget lyd der kan få holdet igang, men efter slutfløjtet, så glæder jeg mig til at Cato tager sin højtaler med tilbage til Skagen.

Til dato, hvad er det mest pinlige øjeblik du har oplevet i forhold til fodbold? 
Udover utallige gule kort, så bliver jeg sjældent flov på en fodboldbane. Dog må jeg indrømme, at de fem sølvmedaljer jeg har liggende fra A-finaler i Dana Cup (nuværende Cup. No1, red) irriterer mig grænseløst.

Hvad er den bedste sportsbegivenhed du har oplevet live?  
Det må være de par gange jeg har set FC København og AaB vinde mesterskabet - henholdvis i Parken og på Nordjyske Arena. Dog skulle den gerne overgås næste år, da jeg skal til Anfield og skråle med på "You´ll Newer Walk Alone" med den gamle. 

Hvad er de bedste fodboldstøvler du nogensinde har ejet? 
Det er uden tvivl de Adidas X16+ PureChaos jeg tørner ud i indeværende sæson.

Hvad er den største fodboldmæssige oplevelse du har haft i F.f.I.?  
Min tid i seniorafdelingen har langt fra været en dans på roser, men som U19-spiller var jeg en del det hold der vandt rækken under Flemming Guldagers ledelse. Det er klart et af mine bedste minder fra sporten.

Hvilke(n) TV-serie(r) er du på nuværende tidspunkt begejstret for?
Jeg har netop set første sæson af serien Graceland. Den kan klart anbefales! Ellers har jeg en passion for sportsdokumentarer, hvor Thomas Delaney er sindssygt motiverende i min optik.

Hvad gør du for at blive bedst muligt klar til en kamp? 
Jeg ser ofte sidste rundes kamp på computeren, og desuden prøver jeg så vidt muligt at få en god omgang søvn, og selvfølgelig fylde depoterne med Bo Lysegaards nøje udskårne frugt inden kampstart.

Hvilke ting, udover fodbolden, optager din tid?
Mit arbejde som lærervikar på Nordstjerneskolen. Samtidigt har jeg i indeværende sæson været en del af trænerteamet i U16-afdelingen. Desuden er FIFA17 lige udkommet, så PS4-controlleren får for tiden nogle tæsk hjemme i lejligheden. 

Udover fodbold, hvilke andre sportsgrene har du dyrket?
Jeg har tidligere gjort mig gældende på både en håndbold- og basketballbane, og sidstnævnte er stadig én af mine store interesser.

Hvilke sportspersonligheder inspirerer og motiverer dig?
Spillere som Emre Can og Thomas Delaney fanger min interesse, idet de kan spille boks-til-boks over 90 minutter. Samtidigt er jeg enormt inspireret af spillere der udstråler glæde ved fodboldspillet, som eksempelvis Ronaldinho er kendt for.

Udover dig selv, hvilke fire spillere i verden skulle så være en del af dit five-a-side-hold? 
Det forebliver i egne rækker: Jesper Gasberg i fuld tilstand (så er han garant for en scoring), Marcus "Grille" Grønning (når han holder sin kæft, og spiller fodbold), Mads Møller (når han gider at afslutte) og Jack Vejle (når han vel og mærke har været til træning bare en enkelt gang i løbet af ugen). 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk