My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Jeppe Birklykke - 100 kampe i rødt og sort

Jeppe Birklykke hædres før kampen mod Østervrå, idet han har rundet 100 kampe i F.f.I.-trøjen // Arkivfoto: Anette Gasberg

11. april 2017

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Forud for Skærtorsdagens kamp mellem F.f.I. og Østervrå, skal vi hylde en af profilerne på klubbens førstehold, idet Jeppe Birklykke netop har spillet sin kamp nummer 100 i F.f.I.-trøjen. Her følger et par ord om kantspillerens milepæl.

Det er med stor glæde, at vi til forårets første hjemmekamp mod Østervrå IF, kan fejre at en af førsteholdsspillerne runder et skarpt hjørne: Klubbens stærke kantspiller, Jeppe Birklykke, spillede sidste lørdag imod HI sin kamp nummer 100 for F.f.I.´s førstehold, og er dermed den i den nuværende førsteholdstrup, der har flest førsteholdskampe på CV´et. Siden sin debut imod Skibsby-Højene IF i april 2013 i Serie 1, under ledelse af Lennart Bak, har Jeppe været en del af førsteholdet, og sæsonen efter sin debut, blev han for alvor fast mand i daværende cheftræner Troels Gaardbos startopstilling - noget han har været lige siden.

Jeppe har med sin fart, driblinger og målnæse udviklet sig til at være en af de absolut bærende kræfter på klubbens bedste hold. Læg dertil, at han såvel til træning som kamp altid går forrest og viser stor vilje, gør ham til én af de største profiler - såvel i klubben, men også i hele rækken. Her er stabilitet et nøgleord, og det er i den grad noget han viser, både i kampsituationer, men også hvad angår målscoringen. I sine første 101 kampe er det således blevet til 41 mål fra positionen på venstre kant, og hans arbejdsradius er som nævnt også med til at manifestere dette indtryk.

Birklykke er en stor profil såvel på banen, men også i omklædningsrummet er han en vigtig figur, samt et helt naturligt omdrejningspunkt hvad angår det sociale. Det er bestemt noget som holdkammeraterne i den grad nyder godt af.

F.f.I. Fodbold ønsker Jeppe Birklykke tillykke med de første 100 kampe i F.f.I.-trøjen. Vi håber naturligvis at se ham i mange flere kampe de kommende år.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk