My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Jesper Gasberg - 100 kampe i rødt og sort

En tydeligt glad Jesper Gasberg efter forårets oprykning til Serie 1. Lørdag spiller han sin kamp nummer 100 for F.f.I. // Foto: Fotograf Michael Madsen, wizion.dk

28. september 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Til lørdagens topbrag på Empire Stadium imod Hirtshals skal vi hylde en jubilar: Jesper Gasberg spiller således sin kamp nummer 100 for F.f.I.´s bedste hold. Vi giver her et par ord med på vejen om højrebackens flotte milepæl.


Jesper Gasberg fik sin officielle debut for F.f.I.´s bedste mandskab i august 2013 - i et 3-4-nederlag mod Aalborg Frejas andethold - under ledelse af daværende førsteholdstræner Troels Gaardbo, der dengang implementerede en række unge spillere der i de følgende år skulle forme førsteholdet. Gasberg, der på daværende tidspunkt var 18 år, var egentligt oprindeligt kantspiller, men hans helt store gennembrud skete som højre back - en position hvor F.f.I.´s nummer 2 her fire og halvt år senere stadig besidder på flotteste vis.

”Gas”, som holdkammeraterne kalder ham, er en dedikeret spiller som altid er garant for en stabil indsats i både træning og kamp. Det er yderst imponerede at Jesper sjældent misser en træning, taget i betragtning at han gennem hele F.f.I.-perioden - og tilmed stadig - er bosat i Gistrup, omkring 10 kilometer sydøst for Aalborg. Man må sandt for dyden påstå, at familien Gasberg Pedersens Volkswagen Up! har tilbagelagt utroligt mange kilometer på den nordjyske motorvej E45 gennem mere end fire år. Det er i den grad med til at vise den dedikation som Jesper besidder.

Serie 1-holdets stærke forsvarsprofil er foruden at være en vigtig del af førsteholdet under forskellige trænere, en integreret del af truppens sociale arrangementer, hvilket i høj grad noget holdkammeraterne sætter pris på.

F.f.I. Fodbold ønsker Jesper Gasberg et stort tillykke med de første 100 optrædener i den rød/sorte trøje, og vi håber naturligvis at se ham på klubbens bedste mandskab i mange år frem.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk