My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

JS2-kamp flyttet til Bangsbo - kvinderne spiller søndag i Dronninglund

Lasse Fjordbak og co. skal i søndagsduel mod Jetsmark (Serie 1) på Eniig Arena i Bangsbo // Arkivfoto: Anette Gasberg

15. marts 2019
Af: Martin "Olić" Pedersen 

Serie 3 har fået lørdagens træningskamp aflyst - til gengæld spiller tredjeholdet hjemme, mens JS2-holdets kamp søndag mod Jetsmark er flyttet til Bangsbo. F.f.I.-pigerne spiller også søndag, på udebane mod Dronninglund.

Få det fulde overblik over kampene her:

  • AFLYST! Serie 3, der sidste weekend led et 1-3-nederlag mod de ”evige” puljekolleger fra SEIF, kommer ikke aktion i weekenden, da modstanderen fra Flauenskjold har meldt forfald til opgøret på grund af for få spillere.

  • Hvem der til gengæld skal i aktion lørdag, er klubbens tredjehold i Serie 4, der møder Kvissel/Ravnshøj (2). KRIF´s to seniorhold netop rykkede op fra Serie 5 i efteråret i fjor, og dermed er at finde i hver sin Serie 4-pulje, når forårssæsonen om et par uger skydes i gang. Det bliver selvsagt en interessant kamp mod de grønblusede, idet mange på KRIF-holdet har en fortid i den rød/sorte trøje. Jesper Pedersens tropper skal i aktion klokken 15:45. Holdet skal, ligesom andetholdet, tilbage på sejrssporet efter 1-3- nederlaget i sidste weekend mod Moseby.

  • F.f.I.´s dameseniorhold, der er at finde i Serie 2, spiller sin første træningskamp i opstarten. Allan Gøgsig og Anders Clausens tropper drager søndag formiddag - kampstart klokken 11:00 - til Dronninglund, hvor værternes Serie 1-hold venter. Netop Dronninglund mødte F.f.I.-pigerne i foråret i netop Serie 1, så der er ingen tvivl om at holdet bliver matchet hårdt i denne første testkamp.

  • KAMPFLYTNING! Jyllandsserien 2 skulle oprindeligt have spillet søndag i Jetsmark, men kampen er blevet flyttet til kunstgræsset på Eniig Arena i Bangsbo. Kampen spilles stadig søndag – dog med nyt kick-off-tidspunkt klokken 15:20:
    Førsteholdsherrerne skal forsøge at følge op de gode takter fra de to seneste kampe mod Nibe og Aalborg KFUM, hvor det endte med sejre på 3-0 og 5-1. Fælles for begge kampe, var at der blev steppet op i anden halvleg. Det kræver en fuld fokuseret indsats mod et notorisk velspillende Jetsmark-hold, som holdet har mødt utallige gange i Serie 1. Det er som regel tætte kampe, og der ikke meget der taler for at det ikke bliver denne søndag - nu altså som nævnt i Bangsbo.


  • Tirsdag aften - 19. marts - runder Serie 5 af med en træningskamp mod Vrå/Børglums andethold, der ligesom F.f.I. tørner ud i Serie 5. Efter ikke at være kommet i kamp sidste lørdag mod Bagterp, gælder det om at få nogle meter i benene frem mod sæsonstarten. Vrå/Børglum-opgøret spilles på kunstgræsbanen på Park Empire (Fodboldvej) med start klokken 19:00.

Dermed er der noget enhver smag i løbet af weekenden og i starten af næste uge. Vi håber på støtte til de rød/sorte, og i den forbindelse er der ikke andet for, end at håbe på lidt bedre vejrmæssige forhold end i de seneste par uger.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk