My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Jysk Mesterskab kampe

Jysk Mesterskab kampe

 

U19 Piger

U19 Piger tabte desværre finalen om det Jyske Mesterskab til Romalt IF med 0-2. Kampen blev spillet på neutral bane i Frejlev. Vi har ikke fået meldinger om kampen på nuværende tidspunkt, men flot at pigerne har vundet deres pulje, og nu kan se frem mod cup No.1 og vise FFI flaget – held og lykke fremover.

 

U14M og U14-2 Drenge

U14M havde besøg af Aalborg Freja i den første kamp om Jysk Mesterskab på Fodboldvej. Holdet tabte desværre 0-3 til en modstander som var bedre på dagen. Selvom FFI også havde deres chancer var det fult fortjent at gæsterne går videre i kampen om det jyske mesterskab. Aalborg Freja skal vi møde efter sommerferien, så der må vi gå efter revanche. Tillykke til drengene med deres puljesejr.

 

U14-2 tabte også deres første kamp om Jysk Mesterskab med 0-7. Træner Shawn udtalte at de mødte et hold der var skarpe i feltet og udnyttede alle chancer, og der var ikke meget FFI kunne stille op i denne kamp, men flot at holdet er kommet så langt i år

 

U13 Drenge

U13 drengene spillede fredag aften på Fodboldvej mod Støvring IF. Det blev en tæt og seværdig fodboldkamp, hvor der blev brugt meget energi og skabt chancer til begge hold. FFI havde både held og dygtighed til at score på afgørende tidspunkter og vandt kampen fortjent 2-1.

 

Nu venter der en kamp på tirsdag den 21 juni i Århus kl. 19  hvor modstanderen er Hornbæk IF. Der vil blive arrangeret buskørsel til Århus (vi kender endnu ikke kampsted), og bussen forventes at køre fra fodboldvej ca. 15.30 – nærmere information tilgår. Det vil være muligt for forældre at komme med bussen.

 

Held og lykke drenge og god kamp til Jer

 

Mvh.

Bestyrelsen FFI Fodbold

 

 

 

Venlig hilsen

 

Christian Kærsgaard

Mobil: 25 42 77 98

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk