My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Kamptidspunkter og program offentliggjort

Foto: Lindy Wiis

13. marts 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

I den forgangne uge blev tidspunkterne fra Serie 2- og Serie 4-holdets kampe offentliggjort. Førsteholdet spiller sine hjemmekampe lørdag klokken 14:00, efterfulgt af andetholdet. Se også puljerne for ´Legends´ i Serie 5 og Serie 6.

F.f.I.´ førstehold, der igen tørner ud i Serie 2, indleder sandsynligvis sæsonen lørdag den 2. april mod Jerslev/Sterup. Det er ingen hemmelighed, at Jerslev-mandskabet har akut mangel på spillere, hvorfor der fortsat er usikkerhed om denne kamp. Hvorom alting er, spiller frederikshavnerne hjemme på Empire Stadium lørdag klokken 14:00, og det er en slags ”forkamp”, idet Serie 4 som udgangspunkt spiller klokken 16:00.


Der er dog en enkelt afvigelse i programmet hvad angår hjemmekampe, da Serie 2-opgøret mod Østervrå spilles Skærtorsdag den 13. april med kampstart klokken 13:00. Et par timer senere fløjtes der op til Serie 4-holdets kamp mod Dybvad.

Kampprogrammet for Serie 2 kan ses her, og samtidigt kan man kaste et blik på Serie 4-kampene i foråret her.

Før sæsonen skydes i gang, vil der her på ffifodbold.dk blive bragt et fyldigt optaktsprogram i tre dele, hvor samtlige syv Serie 2-modstandere vil få et ord med på vejen.

Ny, interessant modstander til Legends
F.f.I.´s Legends from the Past tørner i foråret ud i Serie 5 og Serie 6, og foruden allerede kendte modstandere, skal navnlig Serie 5-holdet op mod en helt ny klub i form af FC Vakok, der efter signende er et hold med burmesiske spillere. Det bliver i den grad spændende med ny modstand for Christian Fogh Mikkelsens tropper.


Serie 5 skal som nævnt op mod flere af holdene fra efteråret, idet puljen består af Jerup/Aalbæk, Kvissel/Ravnshøj, Skagen og Strandby-Elling-Nielstrup og altså fornævnte FC Vakok. Få det fulde overblik over programmet her. Legends´ ”andethold” tørner ud i Serie 6 i den snart forestående forårssæson, og her gælder det kampe mod sammenslutningen Bindslev/Tversted og Tolne/Mosbjerg (BTI/TMI) og Gærum, og ligesom tilfældet er med Serie 5, hedder de resterende modstandere også Jerup/Aalbæk, Kvissel/Ravnshøj og slutteligt Strandby-Elling-Nielstrup. Programmet for LFTP Serie 6 kan ses her.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk