My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Kan vi forvente endnu en målfest mod Nibe?

Skønne minder fra da F.f.I. vandt i Nibe i september. Nu mødes de to hold igen i opstarten // Arkivfoto: Anette Gasberg

7. marts 2019

Af: Martin "Olić" Pedersen 

Her kan I få overblikket over seniorholdenes træningskampe i denne weekend. Vi nærmer os den sidste fase i opstarten 2019, så er der god grund til at støtte de fire F.f.I.-seniorhold, der tørner ud lørdag 9. marts.

JS2-herrerne indleder denne uges opstartskamp på Eniig Arena i Bangsbo – altså kunstgræsbanen på ”Bjerget” - når F.f.I. møder efterårets puljekolleger fra Nibe Boldklub. De grønblusede fra festivalbyen var reelt set frederikshavnernes største udfordrer i oprykningskampen, og Nibe-mandskabet gav da også mere end kamp til stregen i sidste efterårs to kampe. F.f.I. sejrede 3-0 hjemme i premieren, mens det som bekendt blev et sandt festfyrværkeri på en omskiftelig dag på Nibe Stadion. Både vejret og stillingen skiftede flere gange, men i sidste ende kunne de rød/sorte juble, da Frederik Guldager røg alene igennem i overtiden. Det endte dengang 5-4 i en mere end almindelig medrivende kamp, som spillerne vil erindre langt ude i fremtiden.


Nu mødes de to hold igen, og altså denne gang på ”Bjerget”. Der er meget der taler for at det bliver målrigt igen, og det postulat underbygges blot af, at F.f.I. i seneste testkamp spillede 4-4 mod AaB´s Danmarksserie-hold. Det var ellers en kamp hvor Troels Gaardbos tropper første 2-1 og 4-2, men situationen med skader i slutfasen taget i betragtning, må det siges at være ganske fornuftigt, trods alt. Det er nok giftigt at love målgaranti, men skribenten tør godt at sige, at lørdagens test bliver særdeles interessant. Det kan man ved selvsyn komme ud at se. Der er kampstart klokken 13:15.


Flere interessante kampe lørdag 9. marts

  • Den står på lokal- og ´puljeopvarming´ for Serie 3-holdet, der møder SEIF på Nordjyske Bank Arena i Strandby klokken 13:30. En interessant dyst, hvor Peter Jørgensens tropper for første gang skal på ”rigtigt” græs.

  • Ligeledes lørdag spiller Serie 4 skal på noget ukendt grund, og så alligevel ikke helt. Holdet drager til Pandrup igen, men denne gang er det Jetsmarks lokalrivaler - et i øvrigt stort opgør på de kanter - Moseby Boldklub fra Serie 4, der venter Jesper Pedersens tropper. Der er kick-off på Moseby Stadion klokken 14:00, og også denne kamp spilles på græs.

  • Serie 5 - klubbens U19-hold i efteråret 2018 - skal også entrere de almindelige græsbaner, når turen går til Bagterp (Serie 5) ved Hjørring. Det er sidste seniorkamp i denne omgang 9. marts. De unge Serie 5-løver går på banen på Hjørring-egnen klokken 15:00.

Endnu en træningskamp på plakaten

Det er netop blevet arrangeret, at JS2-mandskabet spiller en ekstra kamp i opstarten, når Aalborg KFUM fra Serie 2 gæster Eniig Arena i Bangsbo onsdag 13. marts klokken 19:30.

KFUM-mandskabet, som førsteholdet har mødt et utal af gange, var i efteråret 2018 yderst tæt på oprykning til Serie 1, men måtte se sig slået på målstregen af Vejgaards divisionsreserver, så det er uden tvivl et stærkt mandskab, der venter Gaardbo-Banden den næstkommende onsdag.  

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk