My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Klubaften for 225 F.f.I.'ere

24. april 2016
Af: Orla Thomsen

F.f.I. Fodbold afholdt torsdag den 21. april klubaften for 225 glade og forventningsfulde ungdomsspillere, seniorer, trænere og ledere. Dette var den første fællesspisning i 2016 ud af i alt fire arrangementer.

Igen i år i år har ”vores” helt fantastiske kokke Karin og Ib givet tilsagn om at stå for madlavningen, og de havde fremtryllet et fantastisk måltid mad. John Nygaard bød velkommen. Herefter kom maden på bordet. Menuen bestod denne gang af tarteletter med høns i asparges og salat, samt frisk frugt.

Den hjemmelavede mad blev indtaget med stor appetit, og den fortjener igen stor ros. Maden var meget populær, og der blev fyldt på tallerkenerne op til flere gange. Alle råhyggede sig, og der var - som det plejer - højt humør og en rigtig god stemning. Snakken gik livligt ved bordene.

Da alle var mætte, var der tid til udnævnelse af MÅNEDENS SPILLER:


Afdeling

Træner

Månedens spiller

U13 piger

Laila Pedersen

Anne Sofie Nissen

U15 piger  

Brita Brogård

Thilde Christensen

U19 piger

Allan Gøgsig

Tilde Einsbor

U13 drenge

Bjarke Friis

Mickey Høeg

U14 drenge

Morten Bollerup

Emil W. Pedersen

U15 drenge

Bendt Christensen

Mathias Klarskov

U16 drenge

Henrik Lods

Per Henrik Nilsen

U17 drenge

Flemming Nielsen

Jonas Markfoged

U19 drenge

Jan Wrensted

Villy Olsen

senior

Jakob Borup

Jeppe Birklykke


Månedens spiller fik en fortjent hyldest af sine kammerater og overrakt en Diadora T-shirt påtrykt den flotte titel MÅNEDENS SPILLER.

Som et nyt tiltag blev herefter udnævnt MÅNEDENS LEDER.  Denne udmærkelse tildeles en person, som har ydet en meget stor og langvarig indsats i FfI Fodbold. Denne gang blev den tildelt

Henrik Christensen - også kaldet HC - holdleder for U17 drenge

Han har ydet en meget stor indsats for F.f.I. Fodbold igennem en lang årrække, og opbakningen er stor fra hans familie. FfI Fodbold siger tusind tak til HC for en fin indsats.

Vi fik endnu engang afviklet et rigtig fint arrangement, som alle er meget begejstret for, hvilket også det store fremmøde viser. TUSIND TAK skal lyde til alle, som har hjulpet til i forbindelse med forberedelse og afvikling af fællesspisningen. Den største TAK skal endnu engang lyde til Karin og Ib for deres helt store indsats.

F.f.I. siger tusinde tak for det flotte fremmøde og den fine stemning og håber, at det fortsætter ved afvikling af de fire lignende arrangementer, som er planlagt i 2016. På gensyn på torsdag den 12. maj.

Se flere billeder på Kanal Frederikshavn, når artiklen er offentliggjort på kanalfrederikshavn.dk.


FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk