My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Lad os slutte af med en optur

Kenneth Isaksen holdt buret rent for første gang i sæsonen i sidste kamp mod Skagen // Foto: Anette Gasberg

16. juni 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Med nedrykningen til Serie allerede officielt, venter der en sidste spillerunde uden noget nævneværdigt på spil. Sådan forholder det sig ligeledes for lørdagens modstander fra RKG.

Trods en længe ventet udesejr mod Skagen fredag aften, stod det allerede på forhånd klart, at F.f.I. for første gang i klubbens 85-årige historie vil være at finde så lavt rangeret som Serie 2. Det har navligt været udekampene der har gjort overlevelsesstrategien stort set umulig. Som nævnt var det kun mod Skagen, at de rød/sorte kunne høste en sejr på fremmed græs. De foregående seks udekampe har alle resulteret i nederlag. Endda nogle gedigne klask.

Netop én over nakken fik frederikshavnerne i det omvendte opgør på Bixen Arena i Klarup. Efter en periodevis fornuftig første halvleg, kunne F.f.I. gå til pause bagud med blot 0-1, inden det efter pausen ramlede og så endte det i sidste ende med et unødvendigt nederlag på 0-4 i øvrigt på en smuk Kr. Himmelfartsdag med høj solskin.

RKG, blandt andet med den tidligere F.f.I.’er, Thomas Padfield, har spillet et solidt forår under ledelse af cheftræner Palle Bo Nielsen. Det er et solidt kollektiv der tropper op til noget så sjældent som en lørdagskamp på Empire Stadium. Den solide form kan i bedste fald kaste en andenplads af sig, når det hele skal gøres op denne lørdag - hvis alt flasker sig. Det er blot af kosmetisk betydning, men begge mandskaber vil med al sandsynlighed slutte foråret 2016 af på en optur.


Serie 1 - 14. spillerunde
F.f.I. - RKG
Lørdag den 18. juni kl. 15:00
Empire Stadium

Dommertrio:
Simon Rye – Kasper Søndergaard Sørensen og Lars Christian Thomsen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk