My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Ned på jorden igen

Kampens Spiller Frederik Guldager og F.f.I.'s enlige målscorer Marcus "Grille" Grønning side om side // Foto: Anette Gasberg

5. juni 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Redningsmulighederne ser om ikke umulige, så i hvert fald svære ud. Det blev en kendsgerning i lørdagens hedeslag på Sulsted Stadion. F.f.I.'erne tabte opgøret med 1-4. Marcus Grønning var F.f.I.'s målscorer.

En temperatur op mod 28 grader og nærmest ingen vind, var betingelserne for lørdagens vigtige kamp på Sulsted Stadion. Det var ikke lette omstændigheder, men alligevel var tilskuerne vidne til en ganske livlig åbning med et par gode muligheder til begge mandskaber. De største tilbud tilfaldt hjemmeholdet og i en enkelt situation måtte Kenneth Isaksen diske op med en fin redning.

F.f.I.'erne havde også sine muligheder i første halvleg. Jesper Gasberg havde en god mulighed midtvejs i halvlegen efter godt bandespil med Frederik Lysegaard, men Morten Kæseler i Sulsted-buret var dog på sin plads. Det lignede en første halvleg uden mål, men med fem minutters mellemrum i de sidste minutter af første halvleg fik værterne godt og grundigt spoleret muligheden for et helt lige udgangspunkt for de sidste 45 minutter. Efter 40 minutter udnyttede Jonas Juhl Thomsen en brøler i de bagerste geledder og fik udplaceret keeper Kenneth Isaksen fra en spids vinkel og kort efter var Thomsen på spil igen, da han kunne sende læderet i det korte hjørne. Ej heller i denne situation sad forsvarsspillet lige i skabet. 2-0-føring til Sulsted ved pausen.

De rød/sorte havde et bjerg at bestige ved anden halvlegs start. Opstigningen blev en kende lettere at gå til, da Marcus "Grille" Grønning ti minutter efter sidebyttet udnyttede et godt forarbejde af netop indskiftede Tobias Wiis.

Borups tropper havde herefter en kæmpe mulighed for at udligne til 2-2, da Frederik Lysegaard fyrede et kraftfuldt spark mod mål. Morten Kæseler diskede dog op med en flot refleksredning og dermed var de blåblusede stadig i front med en enkelt.

Det skulle dog blive både 3-1 og 4-1 i halvlegens sidste kvarter. I det 78. minut var Casper Holm uheldig at sende bolden i eget net og bare fem minutter senere lukkede og slukkede Sulsted, da Jesper Hæsum med sende bolden ind bag en prisgivet Kenneth Isaksen. Det var - må vi indrømme - et flot opspil der førte til 4-1-træfferen.

Således endte endnu en udebanetur med en skuffelse. Redningsmulighederne har lidt et knæk, det kan der ikke herske nogen tvivl om. Så længe bolden er rund og alt det der. We're waiting for the miracle!

Næste kamp for F.f.I.'erne er allerede på tirsdag den 8. juni, når det endelig gælder indtræden i DBU Pokalen. F.f.I. møder IF Skjold Sæby - oprykningsaspiranter til Danmarksserien - i egen hule. Der er kampstart på Empire Stadium klokken 19:00. Fredag den 10. juni klokken 18:30 gælder det endnu et lokalbrag, når Skagen tager imod et vaskeægte bundbrag på Spar Nord Arena.

Kampinfo: Sulsted IF - F.f.I. 4-1 (2-0)

Mål:
1-0, 2-0 Jonas Juhl Thomsen (40., 45.), 2-1 Marcus Grønning (55.), 3-1 Casper Holm, selvmål (78.), 4-1 Jesper Hæsum (83.)


10 minutters udvisninger: Ingen

Udvisninger: Ingen

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): Kenneth Isaksen - Benjamin Kristensen (39: Mads Møller),  Jack Vejle (c), Casper Holm, Villy Olsen (68: Frederik Lysegaard genindskiftet) - Frederik Lysegaard (53: Tobias Wiis), Casper Larsen (53: Frederik Klarskov), Frederik Guldager, Jeppe Birklykke (78: Casper Larsen genindskiftet) - Marcus Grønning, Jesper Gasberg

Tilskuere:
150

Dommertrio:
Jonas Manøe - Bo G. Mortensen og Magnus Møller Elkjær

Kampens spiller:
Frederik Guldager med 11 stemmer

 
FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk