My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Opløftende indsats i 0-1-nederlag

F.f.I.'erne leverede en flot indsats på Empire Stadium. Selv samme bane danner rammen om søndagens lokalopgør mod Skagen // Foto: Lindy Wiis

29. april 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

F.f.I. leverede velsagtens forårets bedste kamp, men det rakte ikke til point. Gæsterne fra Jetsmark scorede kampens enlige mål kort før pausen. F.f.I.'erne kunne dog have fået noget med fra opgøret i slutfasen.

Der var ingen tvivl om, at det var et særdeles stærkt Jetsmark-mandskab F.f.I.'erne var oppe imod torsdag aften. De rød/sorte lagde dog ud med stor energi og evnede faktisk at presse gæsterne, der ellers havde flere spillere med fra divisionstruppen. Opgørets første store chance tilfaldt da også værterne allerede efter et kvarters spil, da Frederik Guldager med en snorlige pasning fandt Jeppe Birklykke, der desværre fik afsluttet lige på Jetsmark-keeper, Kasper Holm.

Generelt var der mange opløftende momenter i frederikshavnernes indsats, hvor især de første tyve minutter var i kategorien høj klasse. Der blev generelt løbet, fightet og investeret i nærkampene og indledsvis havde de grønblusede gæster det en kende svært.

Jetsmark-mandskabet kom dog bedre med som opgøret skred frem og begyndte også at skabe et par store muligheder. I et par situationer måtte Kenneth Isaksen i frederikshavner-buret diske op med et par fine redninger fra Jetsmarks stærke offensiv.

Med to minutter tilbage til pause måtte keeper Kenneth dog give fortabt, da stærke Nickolaj Jonstrup, notorisk stærk angriber på 2. Divisions-niveau, bragede bolden i kassen. Et flot, flot mål, der gjorde at Jetsmark kunne til pause foran med 1-0.

De gode takter fortsatte hos Jakob Borups tropper efter pausen. F.f.I.'erne havde et par chancer og igen tilfaldt den største mulighed Jeppe Birklykke på oplæg fra Jesper Gasberg, men igen trak Jetsmarks sidste skanse sig sejrrigt ud af duellen med F.f.I.'s energiske kantspiller med nummer 11. Henrik Steffensens tropper fra Pandrup viste også ved et par lejligheder prøver på sit høje niveau, hvad der da også udmøntede sig i et par gode muligheder.

Med små ti minutter tilbage på uret, i det 84. minut, fik F.f.I.'erne udlignet... Eller det troede man. Marcus "Grille" Grønning var røget et stykke længere frem i en offensiv satsning og det var netop "Grille" der satte bolden i mål. Der blev dog i samme moment fløjtet for frispark til en Jetsmark-spiller. I slutminutterne var Jetsmark tæt på at gøre det til 2-0, men Cato Kristensen, kåret til F.f.I.'s bedste mand af holdkammerater og trænerstab, leverede dog en solid redning på målstregen.

Det endte dog i sidste ende med en udesejr på 1-0. Ærgerligt med et annuleret mål. Med den indsats værterne havde leveret, havde det bestemt lunet med point på kontoen. Man må dog tage det spillemæssige med. Det var i hvert fald svært at være utilfreds med spillet, hvilket i den grad lover godt. Pointene skal nok komme.


Næste opgave for F.f.I.'erne er endnu en hjemmekamp. Søndag den 1. maj, går det atter løs på samme bane, når lokalrivalerne fra Skagen er modstanderen. Der er kampstart til Kommuneslaget klokken 13:30. Håber vi ses!

Kampinfo: F.f.I. - Jetsmark IF (ll) 0-1 (0-1)

Mål:
0-1
Nickolaj Jonstrup (43.)

10 minutters udvisninger: F.f.I.: Villy Olsen (71.), Frederik Lysegaard (78.) // Jetsmark IF (ll): Nicklas Sørensen (78.)

Udvisninger: Ingen

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-1-1): Kenneth Isaksen - Jesper Gasberg, Cato Kristensen, Marcus Grønning - Tobias Wiis (78: Casper Holm), Frederik Guldager, Frederik Lysegaard, Jeppe Birklykke (84: Casper Larsen genindskiftet) - Magnus Grøn (73: Benjamin Kristensen), Casper Larsen (57: Villy Olsen)

Tilskuere:
150

Dommertrio: Mathias Madsen - Jørgen Bo Andersen og Leif Pedersen

Kampens spiller: Cato Kristensen med 9 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk