My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Overraskende sejr i Sverige til FfI’s Grand Old Boys.

Lørdag den 3. september om morgenen tog 13 grand old boys spillere fra FFI Stena færgen til Gøteborg, hvor en mere end 36 årig gammel tradition med vores venskabsklub ÖIS skulle holdes ved lige.

Vi blev afhentet ved Stena terminalen i Gøteborg af vores svenske venner, og kørt ud til deres smukke anlæg Öis gården, hvor årets match skulle udkæmpes.

ÖIS stillede op med et yderst rutineret mandskab, som bl.a talte ikke mindre end 5 spillere som havde været med til at vinde det Svenske medskab til klubben i 1985 ud over disse 5 super spillere på holdet var der også fodbold legenden Björn Nordqvist som havde repræsenterede det Svenske landshold ved ikke mindre end tre WM-slutrunder , og nåede ialt at spille 115 landskampe for Sverige.

Kampen blev sat i gang, og spillet bølgede frem og tilbage, men så gik det som det har gjort alle de andre gange vi har spillet i Sverige – og tabt – ÖIS bragte sig foran midt i første halvleg, men inden pausen lykkedes det FFI at få udlignet til 1-1.

Fra 2 halvlegs start satte FFI’s ”gamle drenge” sig på kampen og fik scoret ydeliger 4 ganske glimrende mål, og sensationen var i hus med en sejr på hele 5-1. En forbandelse var brudt FFI’s GOB havde aldrig tidligere vundet en kamp på svensk grund i de mere en 36 år vi har mødt hinanden, men denne gang lykkedes det.

Mål scorerne for FFI var, Lars Olsen 2, Jørn Andreassen, Henrik Reinwald, Bjarne Andersen hver 1 scoring, men alle på FFI’s hold ydede en fantastisk indsats på denne historiske dag.

Efter kampen hyggede vi os sammen med vores svenske venner, som ikke helt kunne forstå, hvordan de havde tabt en kamp på deres eget græs til et hold fra FFI, og der blev straks givet ordre til de svenske spillere at trænings mængden skulle øges betydeligt inden mødet i Frederikshavn i 2017.

Hjemrejsen med Stena blev en ren hyggetur efter sådan en sensations sejr.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk