My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Regulær topkamp venter i Dronninglund

Så kan der ikke gøres mere. Alt er klart. Resten er op til jer, gutter!  // Foto: Lindy Wiis

15. august 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

To sejre ud af samme antal kampe er både F.f.I. og Dronninglund noteret for. Dermed er der lagt op til et regulært topbrag mellem to offensive mandskaber til efterårets første onsdags- og aftenkamp.

Nok leverede F.f.I.'erne ikke på det niveau vi fik set i premerien mod Skagen, men mindre kunne også gøre det. Periodevise gode takter var i hvert fald rigeligt til en 2-0-sejr takket være endnu et mål af kaptajn Jack Vejle og en velspillende Frederik Guldager. De rød/sorte havde bestemt chancerne i den første del af de indledende 45 minutter og tillod sig endda at brænde straffespark. Bortset fra en enkelt blunder, leverede defensiven ligeledes på et højt niveau, hvilket efter to kampe giver sig udslag i en målscore på 9-1. Det er første gang i umindelige tider at F.f.I.'s førstehold er kommet så lovende fra start. Dette skal naturligvis følges op onsdag aften på Dronninglund Ny Stadion, velvidende at der ret beset venter efteråret i særklasse hårdeste test.

Onsdagens værter har ligeledes vind i sejlende indlendingsvis i efterårsturneringen. I premieren sejrede de blå/hvid-stribede med hele 6-0 i Vrå, og de gode takter blev fulgt op med en 1-0-sejr mod Hjørring AIK Frem, ligeledes på udebane. Dronninglunds målscorer i denne kamp var, ifølge DBU's LiveScore, den tidligere F.f.I.-stopper Jacob Hørbye. Læg dertil at det stærke Dronninglund-mandskab bliver ledet af den tidligere F.f.I.-boss Peter Jacobsen.To gode venner af huset, kan man sige og med det in mente glæder F.f.I. sig i den grad til at gæste anlægget i Dronninglund. 

Drengene glæder sig til langt om længe at spille topkamp. Vejret skulle blive godt, så der er ingen undskyldning for at gå ud at give den fuld gas og forsøge at hente maksimumpoint efter tre kampe. Det er ikke sket i umindelige tider. Undertegnede kan i hvert ikke erindre det i de mange år F.f.I. er blevet fulgt ivrigt. Med de gode udsigter for lidt sensommersol er der heller ingen undskyldninger for at sætte Kadett'en i første gear og ellers tage turen til Dronninglund.  

Kom så, gutter!

Serie 2 - 3. spillerunde
Dronninglund IF - F.f.I. 
Onsdag den 17. august kl. 18:30
Dronninglund Ny Stadion

Dommertrio: Steffen Møller Christensen - Alen Fific og Thomas Kastrup

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk