My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Rutinerede kræfter tørner ud for Serie 2-holdet

To stærke spillere tørner ud for F.f.I.´s førstehold i det kommende forår // Foto: Hans-Morten Pedersen

6. februar 2017

Af: Martin "Oli?" Pedersen

F.f.I. kunne mandag præsentere to gedigne forstærkninger, der så sent som i efteråret tørnede ud i Danmarksserie-regi. To rutinerede kræfter, der skal være med til at løfte de mange unge spillere der udgør Serie 2-holdet.

Det er tvillingebrødrene Daniel og Tobias Overlade (27), der i de seneste mange sæsoner har været krumtapper for IF Skjold Sæbys førstehold - der historisk er placeret i Danmarksserien - der tørner ud for F.f.I.´s førstehold den kommende forårssæson. Det er således et par, i hvert fald i forhold til F.f.I.-mandskabets nuværende aldersgennemsnit, to rutinerede herrer der kan trække den rød/sorte trøje over hovedet i foråret. Daniel Overlade gør sig primært som angriber, mens brormand Tobias huserer i midterforsvaret. 

F.f.I. Fodbold glæder sig til at se Overlade-brødrene i aktion i en yderst interessant forårssæson. Velkommen til klubben, Daniel og Tobias!

Læs mere om F.f.I.´s to nye spillere, ligesom man kan læse cheftræner Christian Kærsgaards status på opstarten indtil videre på Kanal Frederikshavns hjemmeside
.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk