My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Same procedure as every year...

F.f.I.'s mandskab forud for premierekampen mod Løgstør // Foto: Flemming Guldager

28. marts 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Det var absolut ikke den premierekamp man havde håbet på, da F.f.I.'erne indledte foråret med 0-2-nederlag på Empire Stadium mod Løgstør. Generelt var det dog bovlamt hvad de rød/sorte leverede 2. påskedag.

F.f.I.-mandskabet indledte opgøret med medvind og efter små fem minutter havde Mads Møller en god mulighed for at give de rød/sort-klædte en sand drømmestart, da han kom frem til en god mulighed. Desværre havnede afslutningen fra F.f.I.'s nummer 10 i sidenettet. Herefter var det særdeles sporadisk hvad hjemmeholdet fik udrettet offensivt.

Medvind blev dog kort efter til modvind i overført betydning. Løgstør satte sig på spillet og vandt langt de fleste nærkampe og andenbolde. Løgstør bragte sig tilmed foran med 1-0 allerede efter ti minutters spil. Keeper Thomas Kirk ville ud at cleare en bold, men kom på mellemhånd og så havde gæsternes Mathias Sloth Larsen relativt let ved at sparke bolden i et tomt mål. Skidt, skidt start på den længe ventet premierekamp.

At de blåblusede fra Himmerland investerede mere i duelspillet kunne man se en del gange i løbet af første halvleg. F.f.I.'erne havde svært ved at cleare en række dødboldsituationer og netop andenboldene i kølvandet på disse førte frem til flere gode muligheder til Løgstør-mandskabet.

Tilskuerne denne blæsende eftermiddag var vidne til en klassisk forårspremiere: Mange boldtab og en tung bane. Løgstør-mandskabet var dog en tand bedre til at spille efter de svære forhold og det var ikke ufortjent at de blåblusede kunne gå til pause foran 1-0.

Den største F.f.I.-mulighed i opgøret tilfaldt ti minutter efter sidebyttet, da Mads Møller var ved at tage Løgstør-mandskabet på sengen med et direkte frispark. Gæsternes målmand, Sebastian Kronborg, diskede dog op med en sublim redning.

Jakob Brix Mouritsens blåblusede mandskab havde en række muligheder i løbet af anden halvleg. Ofte tilfaldt mulighederne i forbindelse med omstillinger og derudover var der også flere situationer hvor frederikshavner-mandskabet så skidt ud defensivt, ligesom Jakob Borups tropper ligeledes svært ved at kreere alverden på banens sidste tredjedel.

Som nævnt flere gange i dette skriv, vandt Løgstør de fleste dueller og havde også overtaget på midtbanen, hvorfor løgstørianerne havde lettere ved at komme til muligheder, om end de fleste chancer til udeholdet var også en konsekvens af skidt forsvarsspil.

Det var netop også en skidt forsvarsmæssig aktion der førte til det endelige dødsstød med syv minutter tilbage. Det gav indskiftede Andreas Sloth en friløber som han med usvigelig sikkerhed omsatte til en tomålsføring.

Således endte premieren med et 0-2-nederlag i en kamp der på mange måder lignede de foregående to forårsåbninger mod henholdsvis AaB (lll) og Jetsmark - begge med 1-0-sejre til gæsterne på Empire Stadium.

Bedre gik det med premierekampen for klubbens Serie 3-hold under ledelse af Michael Jakobsen. Andetholdet sejrede således 2-0 på Bane 1 bag Empire Stadium mod oprykkerne fra Sindal. Begge mål faldt i første halvleg og blev sat ind af Yasin Ates og Emil Wrensted. 

Med en sand påskemetafor, skal F.f.I.-mandskabet forsøge at genopstå fra de døde, når den på lørdag den 2. april igen går løs i Serie 1. Her gælder det en udekamp mod Nørresundby FB's andethold. Kampen spilles på kunstgræs på kunstgræsbanen ved Lindholm Høje Stadion. Der er kick-off klokken 13:00.


Kampinfo: F.f.I. - Løgstør IF 0-2 (0-1)

Mål:
0-1 Mathias Sloth Larsen (10.), 0-2 Andreas Sloth (84.)

10 minutters udvisninger: Ingen

Udvisninger: Ingen

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-1-1): Thomas Kirk - Jesper Gasberg, Marcus Grønning (67: Manzur Doctar), Jack Vejle (c), Villy Olsen - Tobias Wiis (75: Christoffer Marcussen), Frederik Lysegaard, Frederik Guldager, Jeppe Birklykke - Magnus Grøn - Mads Møller (83: Stefan Ohrt)

Tilskuere: 150

Kampens spillere: Jack Vejle, Frederik Guldager og Villy Olsen (alle 5 stemmer)

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk