My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Serie 4 kan rykke op med sejr over Gærum

Michael Jakobsen, ved siden af cheftræner Christian Kærsgaard, kan sikre sæsonens anden senioroprykning // Foto: Fotograf Michael Madsen, wizion.dk

15. juni 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Med kun en status som ubesejret og en mulig topscorertitel at spille om for Serie 2, er lørdagens mest interessante dyst opgøret i Serie 4, hvor andetholdet tager imod Gærum klokken 15:30. Tre point og Jakobsens tropper er i Serie 3. 

Klubbens kommende Serie 1-hold spiller forkamp til hvad der må betegnes som bare ét af lørdagens højdepunkter. Foruden fest og loppemarked på stadion gennem hele dagen, så venter der Michael Jakobsens tropper en yderst interessant dyst, idet holdet kan spille sig op i Serie 3 efter en sæson med godt og målsøgende spil og kun et nederlag. Sidste fredag på Park Empire, indledte Serie 4-mandskabet så at sige med lyn og torden, meget lig vejrforholdende i øvrigt, og satte indtil da ubesejrede Læsø til vægs med en sejr på hele 8-1. Lørdag eftermiddag gælder det - formentlig på Bane 1 bag tribunen - sæsonens sidste kamp. F.f.I.-mandskabet kan med en sejr over rivalerne fra Gærum sikre klubben den anden oprykning i seniorregi, idet førsteholdet i slutningen af maj rykkede op i Serie 1. Andetholdet består i denne sæson af en relativ fast kerne af U19-spillere, krydret med nogle rutinerede kræfter. I tidligere sæsoner har holdudtagelserne været noget af en hovedpine for trænerne, men det har set anderledes ud til denne sæson. Kontinuiteten har altså gjort at Jakobsens drenge i rødt og sort som nævnt har spillet en flot sæson, og forhåbentligt kulminerer det hele sent lørdag eftermiddag. Når I nu alligevel skal til sommerfest, så tag da forbi og støt Serie 4-mandskabet i denne vigtige kamp. 

Forinden spiller "Kesses" tropper forårets sidste kamp, og med sidste uges flotte 4-0-sejr i Skagen - med flere U19-spillere, der alle gjorde en god figur - skal frederikshavnerne forsøge at gå igennem en sæson med maksimumpoint. Nok bliver der kun spillet tolv kampe i foråret som følge af Jerslev/Sterups udtrækning, men ikke desto mindre hører det til sjældenhederne, at man marcherer sådan igennem. Det kunne faktisk have set anderledes ud, for i det omvendte møde mod netop Strandby-Elling-Nielstrup var det faktisk tæt på at blive til et pointtab. Duncan Wamala var dog på pletten i slutfasen og sikrede en 1-0-sejr i et opgør, hvor F.f.I. leverede den mest uinspirerende indsats i denne intense forårsæson. SEIF-mandskabet er ganske vist rykket ned, men vil gøre alt for at slå F.f.I.-mandskabet i deres foreløbigt sidste Serie 2-kamp i denne omgang.

Nordjyske Bank og Kanal Frederikshavn er som altid til stede til kampene i Nordjyske Bank Ligaen. Nordjyske Bank er klar med to konkurrencer: ´Tip halvlegsresultatet´, hvor der er vinpræmier på spil. Derudover kører de en tillægskonkurrence, hvor der er fire billetter til Aalborg Zoo på højkant. For halvlegskonkurrencen skal sedlen med dit bud på stillingen efter de første 45 minutter afleveres senest et kvarter inde i kampen. Kampen markerer afslutningen på det herlige initiativ Nordjyske Bank Ligaen, og dermed skal vi have udløst hvem der skal en tur på spaophold på Hotel Viking i Sæby. Her er det selvfølgelig topscorerprisen vi taler om, og med F.f.I. mod SEIF som den sidste kamp i den indbyrdes liga, ligner det en duel mellem F.f.I.´s Daniel Overlade (5 mål) og Jeppe Birklykke (4 mål) i kampen om at overhale seksmålskytten fra Østervrå, René Kill. 

Dommertrio: Jesper Tromsø - Sten Christansen og Kenneth Fulgsang

Lørdag vil der som bekendt være et leben uden lige på Empire Stadium: Sommerfest, loppemarked, fodbold og senere på aftenen afslutningsfest for Dame- og Herresenior. Følgende kampe spilles på Empire Stadium den 17. juni:

  • U17 Drenge - LKB/VFB/RKG - kl. 11:30 (Stadion)
  • Serie 2 Herrer - SEIF - kl. 13:30 (Stadion)
  • Serie 4 Herrer - Gærum IF - kl. 15:30 (Bane 1)
  • Kvinder Serie 1 - Holtet IF - kl. 15:30 (Stadion)

Vel mødt til en fantastisk fodboldlørdag på Empire Stadium!

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk