My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Sidste skud i bøssen

Arkivifoto: Flemming Guldager

20. maj 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen


F.f.I.-mandskabet er hårdt trængt i bunden i Serie 1. Derfor skal der efter alt at dømme gøres rent bord i de resterende fire kampe, såfremt den spinkle mulighed for redning skal indfries.

Fra Himmel til Helvede beskriver ganske rammende F.f.I.'s præstation i den seneste udekamp mod Jetsmark. 0-0 stod der ved pausen efter en første halvleg hvor de rød/sorte var godt med og tilmed havde et par gode muligheder. I opgørets sidste halve time, gik det dog imidlertid galt for F.f.I. og måtte i sidste ende inkassere et nederlag på 0-4.

Som beskrevet gud ved hvor mange gange i forbindelse med disse optakter, så handler også fredagens opgør mod AaB's DS-reserver om at rejse sig. Der skal i den grad en helhjertet indsats til - og ret beset mere til. Det er formentligt sidste skud i bøssen, såfremt en spinkel mulighed for at klare frisag, skal jagtes. Det handler ikke kun om denne kamp. Det er bare et skridt på vejen. Intitialerne i klubnavnet må for en stund ændres til Fodbold, Fight og Indstilling. Det er det, der ganske nøgtern set skal til i de sidste kampe. Mildt sagt.

Fredagens gæster fra AaB er efter en skidt indlending på foråret kommet igang og har senest hentet et par uafgjorte i svære kampe mod Jetsmark og Sulsted. I det omvendte opgør, en regnfuld lørdag i april på Hornevej, hentede de bolsjestribede en 3-1-sejr. To mål i første halvleg blev udslagsgivende. F.f.I.'erne stemplede ind i slutfasen. Først via et brændt straffespark, inden Jeppe Birklykke, på oplæg på Casper Larsen, fik reduceret.

Med den rette vilje kommer man langt. Kom så, gutter!

Serie 1 - 11. spillerunde
F.f.I. - AaB (lll)
Fredag den 27. maj kl. 19:00
Empire Stadium

Dommertrio:
Torben Clausen - Adis Ahmetagic og Karsten Mikkelsen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk